Apple heeft officieel nog niets naar buiten gebracht over de nieuwe iPhones die in 2019 uit gaan komen. Wel kunnen we op basis van de afgelopen jaren concluderen dat er ook dit jaar weer een nieuwe generatie iPhones voorgeschoteld worden. Apple stond bekend als vooruitstrevend en innovatief. Gaan we dat ook dit jaar terug zien bij de nieuwe iPhone? Dit zijn in ieder geval de beste iPhone 2019 geruchten tot nu toe.

Kleinere notch

Als er een ding is waar iedere smartphone-liefhebber over valt is het wel de notch. Deze vervloekte inkeping aan de bovenkant van de meeste huidige smartphone moet zo klein mogelijk zijn. Eigenlijk moet hij zelfs helemaal weg, maar waar gaat de front-camera dan heen? Een notch-loze iPhone lijkt nog niet aan de orde, maar de notch moet zeker een stuk kleiner kunnen.

Wanneer je de notch van de iPhone XS Max vergelijkt met die van, we noem maar eens wat, de OnePlus 6T, OPPO RX17 Pro en Motorola G7 Plus valt er meteen iets op. Deze Android-smartphones zijn minimaal twee keer goedkoper, maar de notch van de nieuwste iPhone is in verhouding gigantisch. De geruchten gaan dat Apple bezig is met een kleinere notch. Laten we het hopen!