In Inferno wordt Robert Langdon, de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, met geheugenverlies wakker in een Italiaans ziekenhuis. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van mysterieuze codes. Deze codes zijn gecreëerd door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat Langdons leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen een wereldbedreigend complot te stoppen.

Inferno is gebaseerd op het gelijknamige boek in Dan Browns succesvolle Robert Langdon boekenreeks. De film is geregisseerd door Ron Howard, die ook voorganger The Da Vinci Code op zich heeft genomen. Hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy en Ben Foster.

Inferno tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof Inferno pakket weggeven! Zo'n pakket bevat het volgende:

  • 2x tickets voor Inferno
  • Notitieboekje
  • T-shirt

Om mee te doen aan deze Inferno tickets en goodies prijsvraag, hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat is jouw favoriete film met Tom Hanks en waarom?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!