We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van de release van Hitman 2. De game bevat zes dynamische locaties die je kunt verkennen, een splinternieuwe multiplayer-modi in Sniper Assassin en Ghost Mode. Ook zijn er een hoop verbeteringen en upgrades om de grote huurmoordenaars-sandbox beter te maken dan het eerste deel.

Elusive Target-missie

Onlangs kregen fans de kans om te stemmen op een object voor de eerste Elusive Target-missie van Hitman 2. Daarbij was er keuze tussen een Flash Grenade Robot, Earphones Garotte en een Explosive Pen. De Explosive Pen was de winnaar en is beschikbaar in de eerste Elusive Target met Sean Bean. Wanneer spelers de “Explosive Penmanship” uitdaging voltooien kunnen zij de Explosive Pen toevoegen aan hun inventaris. Deze missie gaat live op 20 november, meer informatie is te vinden op een website.

Deze Elusive Target-missies zijn contracten die gratis zijn voor alle spelers. Bij deze missie krijgen ze één kans om het doelwit uit te schakelen, bij falen kunnen zij de missie niet herhalen. Zodra de eerste Elusive Target beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba (ook wel bekend als Sean Bean) tegenhouden voordat hij zijn professionele vaardigheden kan gebruiken om een moord contract uit te voeren. Dit moet tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami gebeuren.

Hitman 2 trailer

In de korte trailer van een halve minuut wordt er een hoop enthousiasme opgebracht voor Hitman 2. Onder begeleiding van opbouwende muziek zien we een hoop nieuwe moorden die waarschijnlijk beschikbaar worden in de nieuwe game.

Wij hebben al de kans gekregen om een Hitman 2 review hebben geschreven. Ook hebben wij een interview met Sean Bean gehouden om de tofste aspecten van Hitman 2 te bespreken.