Intel en opportunities

Welkom in Colombia Agent 47, deze mensen moet je omleggen en zoek het verder maar uit. Ehm, dankjewel Diana? Waar Hitman je in voorgaande titels zelf het initiatief gaf (of eigenlijk opdrong), krijg je in Hitman 2 een iets betere begeleiding van je ‘handler’. En dat mag ook wel, aangezien je haar niet voor niets hebt.

Zo zal je merken dat één van de Hitman 2 features de toegang tot directe intel is die bepaalde mogelijkheden aan je voorlegt. In Colombia bijvoorbeeld krijg je te horen dat er een tatoeagezetter in het nabijgelegen dorpje is om één van jouw doelwitten te voorzien van verse inkt. Activeer je deze kennis, dan zal je richting de betreffende persoon worden geleid en kan je vanaf daar uitvogelen hoe je aan de kleren van deze beste man gaat komen. Sorry maat, maar jij bent onze weg naar binnen!

Uiteraard loont het ook om je oren en ogen open te houden voor mogelijke kansen om een doelwit uit te schakelen. Een puntvormige kroonluchter aan het plafond boven de voordeur? Dat is vragen om een losgedraaid schroefje. En wie zei daar iets over een afgelegen plek waar jouw vrouwelijke doelwit graag even een luchtje schept?