Missie en nieuwe personages

De nieuwe Sniper Assassin-modus is nu beschikbaar als een vroegtijdige bonus wanneer spelers Hitman 2 pre-orderen bij deelnemende winkels. Ook is er een Assassin-wedstrijd waarbij schutterstalenten op de proef worden gesteld en spelers kans maken op een prijs. De winnaar krijgt zijn of haar naam plus beeltenis te zien in toekomstige content van Hitman 2.

Er zijn twee nieuwe personages toegevoegd: Stone en Knight. Je kunt er zelf voor kiezen of je in online co-op als deze karakters wilt spelen, of dat je solo als Agent 47 speelt. Wil je het doelwit op een opvallende manier uitschakelen of stiekem zonder dat iemand het ziet? De keuze is aan jou.

Hitman 2 co-op met twee nieuwe personages

Het doel van de missie is dat je uitkijkt over een rijke bruiloft in een gigantische villa. Er zijn drie doelwitten en verschillende bodyguards die je moet doden. Je blijft het gehele level op dezelfde locatie, maar dat maakt de game niet minder leuk.

Je kunt mensen van de randen van kliffen schieten, of op het juiste moment schieten als ze vlakbij water zijn, zodat ze in het water donderen. Zo zorg je ervoor dat het lichaam niet meer zichtbaar is. Ook kan je doelwitten in struiken schieten en door de ramen op de derde verdieping. Deze aanvallen zullen niet helemaal onopvallend zijn, want er komen bloedvlekken vrij op de struiken.

Los van de Sniper Assassin-modus is er een online één tegen één competitie met Ghost modus. Spelers kunnen het als Agent 47 tegen elkaar opnemen en zoveel mogelijk doelwitten proberen uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers naast elkaar en beiden hebben dezelfde doelwitten. Onderweg kunnen zij wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken uit Ghost Crates, om zo hun missie te voltooien.