Nieuwe Heroes of the Storm helden belicht in interview

Tijdens de openingsceremonie van Blizzcon zijn er twee nieuwe helden aangekondigd voor Heroes of the Storm. Hanzo uit Overwatch en Alexstrasza uit World of Warcraft zullen binnenkort speelbaar zijn in de game, een goed moment om Matt Viller te vragen naar deze nieuwe Heroes of the Storm helden en hun speelstijlen tijdens het interview.

“In Heroes of the Storm is Alexstrasza een healer die levensenergie kan manipuleren, waardoor ze zelfs vrienden kan helen met haar eigen levenspunten en de eerste healer die gebruikmaakt van percentages in plaats van vaste cijfers. En natuurlijk kan ze ook veranderen in een enorme draak om nog beter te helen, maar ook om schade aan te richten met vuurballen terwijl ze door de lucht vliegt.

Hanzo is daarentegen een heel mobiele aanvaller, met twee heel toffe vaardigheden. Ten eerste kan Hanzo over muren springen, net zoals hij dat kan in Overwatch. En ten tweede kan Hanzo zijn pijlen laten afketsen op muren en objecten, waarmee je berekende aanvallen en tactieken kan uitvoeren. Het verschil in iemand die wel of niet goed kan omgaan met het afketsen is dan ook enorm in de game.”

Twee zeer interessante helden voor spelers van Heroes of the Storm om naar uit te kijken en binnenkort mee te spelen.