Foto: Warner Bros. Pictures

Let op! Dit artikel bevat enkele spoilers voor het theaterstuk van Harry Potter and the Cursed Child. Als je het theaterstuk niet hebt gezien of gelezen kun je nog terug.

10. De originele acteurs

Laten we beginnen met het feit dat het ondenkbaar is om Harry Potter and the Cursed Child te verfilmen zonder de oorspronkelijke acteurs terug te brengen. Denk dan niet alleen aan Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson, maar ook aan de acteurs die in de laatste scene van Harry Potter and the Deathly Hallows hun kinderen spelen. Ook spelen Cedric Diggory en zijn vader een belangrijke rol, dus het is belangrijk om Robert Pattinson weer te strikken. Mogelijk moet hij flink in de make-up om er weer jong uit te zien.

Het wordt lastig om al die acteurs weer terug te krijgen. Volgens de laatste geruchten zijn al enkele originele acteurs van de partij voor een nieuwe film, maar de vraag is of ze echt iedereen weten te strikken. Dit blijft een lastige opgave uiteraard. Zeker omdat Daniel Radcliffe bijvoorbeeld in verleden nog heeft aangegeven dat hij Harry Potter and the Cursed Child probeert te vermijden en er voor meer acteurs twijfel over is of ze terugkeren.