Om te kwalificeren als een van de mogelijke GTA 6 features moet het gaan om een onderdeel uit een eerdere game uit de Grand Theft Auto-games. Hoe goed en realistisch de open wereld van Red Dead Redemption 2 ook was, kunnen we die feature dan ook niet meenemen. Dat neemt niet weg dat we de onderstaande features allemaal graag zouden willen zien!

Betaalde DLC

We beginnen deze lijst met GTA 6 features die we willen zien op basis van eerdere games met een bijzondere keuze: betaalde DLC. Het ligt misschien niet heel erg voor de hand omdat de game nog niet uit is, maar het is wel een feature die GTA IV nog beter maakte. De game kreeg namelijk uitstekende uitbreidingen waardoor je je al snel af begon te vragen waarom GTA V geen DLC kreeg.

Er werd wel om DLC voor GTA V gevraagd door fans, maar inmiddels zijn we zes jaar verder en hebben we nog steeds geen uitbreidingen gezien die een leuk verhaal met zich mee brachten. Wij zouden in ieder geval geen nee zeggen tegen The Ballad of Gay Tony 2. Nu maar hopen dat we betaalde DLC na de release van GTA 6 zien verschijnen. Het zou in ieder geval een van de GTA 6 features zijn waar we erg blij van worden.