Vandaag lichten we dus de goedkope tech uit. Als regel hanteren wij 50 euro, al zal je in dit artikel nog wel eens een uitzonderingsgeval zien. We trappen af met:

Amiibo

Op het eerste oog zal je denken dat de amiibo figuurtjes niks meer zijn dan simpele Nintendo speelgoedpoppetjes. Niks is minder waar, want door de figuurtjes door je Nintendo Switch te laten scannen krijg je allerlei extra's in games. Dat kan een extra outfitje zijn, maar soms ook compleet nieuwe missies in games.

Een voorbeeld. Als je in Super Mario Odyssey de Mario Trouwoutfit amiibo langs de scan van je Switch haalt, krijg je ingame de beschikking over dit trouwoutfit. Een leuke, interactieve manier dus om extra's te verdienen in games.

De amiibo figuurtjes zijn los voor zo'n 16 euro verkrijgbaar, al zijn sommige, zoals Zelda, iets duurder. Er zijn er tientallen, dus om ze allemaal te verzamelen duurt wel even. Op de officiële site van Nintendo kun je alle figuurtjes vinden. De ideale goedkope kerstcadeaus voor 2017 heb je er mee in huis.