God of War 4 setting - Gaan we deze goden bevechten?

De nieuwe God of War speelt zich af in de levende wereld van de Noorse mythologie. Deze fabels en verhalen zijn te koppelen aan het geloof van de vikingen, die het idee hadden dat alles in de wereld met elkaar in verband stond. Wij lichtten de belangrijkste personages van de Noorse mythologie kort toe, want je zal vermoedelijk met ze te maken krijgen in de verfrissende God of War 4 setting. Leer ze snel kennen, want het spel belooft weer een werkelijk avontuur te worden!

Odin

Wat is een geloof gebaseerd op mythes zonder een almachtige oppergod? Odin is het wezen dat deze rol met plezier vervult. Odin heeft er voor gezorgd dat de meeste andere goden bestaan, en is daarmee ook de vader van Thor. Dus het schijnt dat hij wel van een avontuurtje op zijn tijd houdt.

Odin, of Wodan zoals hij ook wel eens genoemd wordt, heeft een druk leven. Zo is hij de god van oorlog, dichtkunst, wijsheid en kennis, wat nogal uiteenlopende taken zijn. Hiernaast woont het oppermachtige schepsel on een enorm paleis Walhalla. In zijn vrije tijd maakt hij rondjes op zijn achtbenige paard genaamd Sleipnir, dus alle redenen om deze man een bezoekje te gunnen met Kratos in de nieuwe God of War 4 setting!