Ace Combat 7 – Houston, we have got a problem

In Ace Combat 7 ga je als piloot op pad om tegenstanders in de lucht, maar ook op de grond uit te schakelen. Het verhaal van de game draait om een satelliet in de ruimte, maar daar kom je niet als het goed is. Door een bug in de game kun je toch wat dichterbij komen dan je gedacht had.

Als je probeert te landen op een vliegdekschip kun je dat op verschillende plekken doen. Het is de bedoeling om dat netjes bovenop het schip te doen, maar als gamer zijnde zoek je de gekste plekken op om op te landen. Een verleidelijke plek om op te landen, maar zodra je dat probeert wordt je als een raket de lucht in geschoten, compleet met een vlammende motor. Jammer genoeg zorgt die laatste ervoor dat je ergens hoog in de lucht ontploft.

Gekke bugs in games - slechts een paar bizarre gevallen

Dit zijn tien gekke bugs in games. Waar wij er tien op een rijtje gezet hebben voor je zijn er natuurlijk talloze gekke gevallen in games te vinden. Sommige bugs zijn storend en weten zelfs je hele game in het honderd te sturen. Wat zijn de meest hilarische bugs die jij in games hebt gevonden? Laat ons lachen en zet ze hieronder in de reacties.