De epische strijd om de planeet Sera te beschermen tegen de Locust gaat in de herfst weer door. Dit mutantenras zal de strijdbijl er niet snel bij neer gooien, ondanks dat je een aantal van hun grote leiders vermoord hebt. Deze machtige figuren gingen vaak hand-in-hand met grootschalige gevechten die je niet meer snel zal vergeten. Maar wat waren nou de top 5 beste Gears of War bosses?

5. Generaal Karn

Generaal Karn is een bad guy, heeft samengewerkt met generaal RAAM, en is daarnaast ook nog eens de gevaarlijkste Locust commandant die er is. Deze tegenstander heeft zich in de ranken omhoog gewerkt dankzij zijn intelligentie want aan kracht komt hij nogal tekort. Fysiek maakt hij toch een grote kans tegen iedereen met behulp van zijn compagnon Shibboleth, een gigantische spin met een kanon op zijn rug.

Karn is een van de beste Gears of War bosses omdat het een moeilijk gevecht is. Er zullen zich veel Locust bij het gevecht voegen, om jou te onderwerpen aan Shibboleth en zijn meester. Het neerhalen van deze vijand zal dan ook wel even duren, maar je zal wel moeten aangezien er anders een stad ten onder gaat!