Je gelooft het bijna niet, maar gamescom 2019 staat alweer voor de deur. Over minder dan drie weken gaat de Duitse beursvloer in Keulen open en dus zetten we de tien gamescom 2019 games voor je op een rijtje waar je naar uit moet kijken. Dat wil niet zeggen dat de games 100 procent zeker aanwezig zullen zijn, want dat is voor veel games nog niet bevestigd. De tien games hieronder zijn games waarvan de kans groot is dat ze wel aanwezig zijn of waarvan het wel bevestigd is, maar een titel als The Elder Scrolls 6 hoef je hier niet te verwachten.

10. The Outer Worlds

Zoals je al ziet, trappen we de lijst af met een game waarvan nog niet bevestigd is of deze op gamescom speelbaar zal zijn. Dat wil niet zeggen dat het niet voor de hand ligt dat de game aanwezig zal zijn. Tijdens E3 2019 was de game achter gesloten deuren aanwezig en de release van de game is al in oktober. Dit is dan ook het laatste grote evenement waarop de game goed uit de doeken kan worden gedaan.

The Outer Worlds is de nieuwe RPG van Obsidian Entertainment, die hoge ogen wil gooien door zich te richten op fans van RPG’s. De ervaring bij de studio is er zeker en de nieuwe, bizarre wereld lijkt rijp om te ontdekken, wat overigens ook op de Switch kan. Dan moet je alleen wel nog wat langer wachten en dat is precies wat we niet willen. We willen zo snel mogelijk met de game aan de slag en daarom is het één van de gamescom 2019 games om naar uit te kijken!