Super Smash Bros Ultimate

De allereerste game uit de Super Smash Bros serie stamt alweer uit het jaar 1999. Het nieuwe Super Smash Bros Ultimate brengt dus de nodige nostalgie met zich mee. Tijdens E3 werden er al verschillende trailers getoond, waaronder ook gameplay trailers. De nieuwste video die tijdens gamescom werd laten zien, is weer een gameplay trailer. Nu is er echter een gloednieuw personage te zien, namelijk King K. Reel. Hij neemt in een één tegen één gevecht op tegen Snake.

Super Smash Bros Ultimate komt op 7 december 2018 uit op de Nintendo Switch.

Call of Duty: Black Ops IIII

Activision heeft op gamescom ongeveer tien minuten aan gameplay op de nieuwe map Arsenal uitgebracht. In de trailer zien we de welbekende spelmodus Hardpoint. Daarnaast wordt er een nieuw wapen getoond genaamd de Maddox RFB, een nieuwe assault rifle. Mocht je willen weten hoe het nieuwe spel van de Call of Duty-franchise er uit gaat zien, dan kun je de gameplay trailer hierboven bekijken.

Call of Duty: Black Ops IIII komt op 12 oktober 2018 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Tom Clancy's The Division 2

De nieuwe video van Tom Clancy's The Division 2 zou een gameplay trailer zou moeten zijn. Aan de reacties onder de video valt wel uit te wijzen dat de mensen het hier niet helemaal mee eens zijn. De trailer laat cinematische beelden zien van weliswaar een hoge kwaliteit, maar de echte gameplay ontbreekt toch. Ondanks dat er geen echte gameplay in de trailer zit, is het wel een hele mooie trailer met een hoge grafische kwaliteit. Dus echt wel de moeite waard om te bekijken!

Tom Clancy's The Division 2 komt op 15 maart 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.