Starlink: Battle for Atlas

In Starlink: Battle for Atlas zijn en hoop planeten te zien die zowel vredige wezens als vijanden wezens huizen. Maar zij zijn niks vergeleken met de grootste vijand: The Forgotten Legion. Deze vijanden proberen de planeet Atlas te vernietigen, maar spelers krijgen de taak om hen te stoppen. In de nieuwste gamescom 2018 trailer is dit verhaal in het kort samengevat met beelden van de planeten en de grote vijand.

Starlink: Battle for Atlas komt 16 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Sekiro: Shadows Die Twice

Activision heeft een trailer op YouTube geplaatst van Sekiro: Shadows Die Twice. De trailer werd eerder al tijdens de E3 uitgebracht, maar inmiddels is er een releasedatum voor de game in de trailer te zien. Mocht je de video nog niet hebben gezien, dan is dit zeker een aanrader. Het verhaal van Sekiro: Shadows Die Twice gaat over de speler die wakker wordt als een ‘eenarmige wolf’ en de opdracht heeft om een meester van een zeldzame bloedlijn te beschermen.

Sekiro: Shadows Die Twice komt 22 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

The Settlers

Ubisoft heeft op gamescom twee The Settlers games laten zien. De eerste was The Settlers History Collection, wat een collectie is van alle tot nu toe uitgekomen The Settlers games. Daarnaast kwam er nog een trailer uit voor de nieuwe The Settlers game. De trailer laat een hoge grafische kwaliteit zien, maar verder is er nog niet veel bekend over de nieuwe game.

De Settlers komt eind 2019 uit op PC.