Just Cause 4

Just Cause 4 maakt een entree met een vrij heftige gamescom 2018 trailer. In de video is meteen een missie te zien waarin Rico, het hoofdpersonage, een tornado moet uitschakelen. Hiervoor klimt hij in een speciale wagen genaamd de Stormchaser. Tijdens de missie moet Rico kanonnen uitschakelen waardoor de tornado kan verdwijnen.

Just Cause 4 komt 4 december uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

The Crew 2

Dat The Crew 2 al uit is, betekent niet dat Ubisoft niks meer met de game doet. Dat blijkt nu ook door een nieuwe update die gratis uitgebracht zal worden. In de update kunnen spelers hun innerlijke racer op een andere manier loslaten. Ubisoft introduceert namelijk hovercrafts in de nieuwe Gator Rush update waarvan gameplay beelden al te zien van zijn in de trailer.

The Crew 2 kwam 29 juni dit jaar uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, maar wordt van updates voorzien.

Hitman 2

In de nieuwste Hitman 2 trailer zullen gebruikers veel leren over de aankomende game. Er komt namelijk uitleg ter sprake over de content die beschikbaar komt. Hieronder vallen een hoop handige gadgets waar vijanden mee zijn uit te schakelen. Vijanden zijn dan ook niet alleen dood te schieten, maar kunnen ook om het leven komen door bijvoorbeeld vallende objecten.

Hitman 2 komt 14 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.