Metro Exodus

In het nieuwste Metro deel nemen spelers wederom de rol aan van Artyom, maar verlaten dit keer de koude stad Moskou. In de gamescom 2018 trailer is te zien hoe Artoym en zijn team in de plaats van ijsgebieden in een groene vallei terechtkomen die er onschuldig uitziet, maar wanneer het nacht wordt draait het vredige wereldje om in een hel met monsters en andere bijzonder griezelige wezens.

Metro Exodus komt 22 februari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Assassin’s Creed Odyssey

In de nieuwste trailer van Assassin’s Creed Odyssey zet Ubisoft een duistere game neer dat we niet echt gewend zijn van de AC serie. Er zijn twee verschillende versies van de trailer, eentje van Kassandra en een van Alexios. De trailer toont geen gameplay, maar wel prachtige cinematic beelden.

Assassin's Creed Odyssey komt 5 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Life is Strange 2

Life is Strange 2 zal beginnen met een nieuw verhaal dat los staat van het eerste deel. In de trailer zijn beelden te zien van de hoofdpersonages van het nieuwe verhaal, Sean en Daniel Diaz. Na een ongeluk is Sean, de oudste broer, op de vlucht geslagen en heeft zijn broertje meegenomen. Samen gaan ze op een reis om hun geboortestadje in Mexico te bereiken.

Life is Strange 2 komt 27 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.