FIFA 19

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor FIFA 19 waarin meer uitgelegd wordt over The Journey van dit deel. In de video zijn teasers te zien van drie verhalen van speelbare personages. Dit zijn Alex Hunter, Kim Hunter en Danny Williams. Met de Journey moeten spelers de UEFA Champions League of FIFA Women’s World Cup France winnen.

FIFA 19 komt 28 september uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch en PC.

Battlefield 5

De Battlefield 5 gamescom trailer werd enkele dagen geleden al uitgebracht. Er zijn veel positieve reacties te zien onder de video. In de trailer zijn beelden te zien van de ondergang van Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook lijkt de Battle Royale modus aan het einde even te zien zijn, waarmee het een van de beste gamescom 2018 trailers is om even te kijken.

Battlefield 5 komt 19 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Marvel's Spider Man

Sony heeft een nieuwe Marvel’s Spider Man trailer uitgebracht waarin verschillende gadgets te zien zijn die in de game voor zullen komen. Ook zijn er verschillende pakken waar spelers uit kunnen kiezen die speciale krachten hebben. Naast beelden van de game lijken er ook enkele gameplay beelden te zien die vijanden in het spel tonen.

Marvel's Spider Man komt 7 september exclusief uit voor de PlayStation 4.