Gamescom 2017 Foto's Dag 2 - Open voor publiek!

Gisteren noemden we het al gezellig druk op de beursvloer, maar vanaf vandaag stroomden de hallen dan pas echt vol. De duizenden bezoekers kunnen in de vele verschillende hallen terecht om de nieuwste games te checken of om toffe merchandise te scoren. Wij waren natuurlijk ook al druk bezig met het spelen van allerlei vette nieuwe games!

Zoals we gisteren al zagen in de special met tofste gamescom 2017 booths, ziet de beursvloer er weer prachtig uit dit jaar. Uitgevers zetten hun beste beentje voor om de booth er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien; van een toffe aankleding voor de stand tot heuse auto's, motoren en natuurlijk statues.

Gamescom 2017 Foto's van de hallen

De merchandise hal is ook weer gigantisch dit jaar, met stapels figures die bijna tot het plafond komen, t-shirts in alle soorten en maten, knuffels, pruiken, gaming merchandise en nog veel meer.

Bezoekers kunnen nog tot en met zaterdag terecht in Keulen om de nieuwste games te spelen en hun bankrekening leeg te halen in de merchandise hal. Hieronder vind je alle gamescom 2017 dag 2 foto's op een rijtje, zodat je zelf de sfeer vanaf de beursvloer kan proeven!