Beste Games van dit Moment

  MotoGP 19 review - Raceplezier op twee wielen

  Het MotoGP seizoen van 2019 is alweer in volle gang en Marc Marquez lijkt wederom bijna onverslaanbaar. De rest van de coureurs hebben hun handen vol om de Spanjaard achter zich te houden. Vanaf nu kan iedereen een poging wagen om voor de winst te gaan met MotoGP 19. Of de game zelf ook een prijs verdient, lees je in deze MotoGP 19 review!

  Sims 4 Word Beroemd Review - Dromen worden werkelijkheid

  De titels van de Sims 4 uitbreidingspakketen geven vaak het onderwerp al weg. Zo ook bij de Sims 4 Word Beroemd. Wil je eens voelen hoe het is om over straat te lopen en fans tegen te komen? Je leest er alles over in onze Sims 4 Word Beroemd review.

  Ace Combat 7 Review - Een afspiegeling van de werkelijkheid?

  Het is alweer vijf jaar geleden sinds dat Ace Combat: Infinity uitkwam. In 2019 is het dan eindelijk zo ver: we ons kunnen storten op een nieuwe dosis luchtgevechten. Bandai Namco’s nieuwste game Ace Combat 7: Skies Unknown kwam uit op 18 januari met als doel vliegspellen terug op de markt te brengen. Ace Combat 7 is in vele opzichten een perfecte afspiegeling van de werkelijkheid, maar heeft zo zijn minpunten. Lees het in onze Ace Combat 7 review.

   © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.