Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

Zero Escape: Virtue's Last Reward - Kevin de Bruin

Het is een niche titel, een visual novel gecombineerd met escaperoom elementen tussendoor. Het verhaal is heel erg goed uitgedacht en je hebt verschillende verhaallijnen die zich allemaal in aan elkaar parallel lopende alternatieve realiteiten afspelen. Je maakt veel keuzes waardoor je telkens andere kanten van personages leert kennen en zelfs informatie krijgt die keuzevoorkeuren in andere verhaallijnen beïnvloeden.

In het spel wordt je samen opgesloten in een moordlustig spel waarbij niet iedereen het zal overleven. Mensen moeten elkaar verraden om uiteindelijk zelf levend te kunnen ontsnappen. Ondertussen is er een zero, de persoon die heel dit spel opzet. Het spel brengt geniale plottwists en goede escaperoom puzzels in de mix en is zeker één van de beste oude games om te spelen.

Zero Escape: Virtue's Last Reward is speelbaar op Nintendo 3DS, PlayStation Vita, PlayStation 4 en pc.

Deze oude games moet je spelen!

Of het nu is omdat je niets anders hebt om te spelen of omdat ze nu lekker goedkoop zijn, het zijn allemaal goede redenen om deze verborgen pareltjes te spelen. Laat ons in de reacties weten welke game volgens jou een verborgen pareltje is. Neem ook alvast een kijkje naar de beste games in 2019 om naar uit te kijken, zodat je weet waarvoor je moet gaan sparen!