Het begint natuurlijk allemaal met het kijken naar de games die er op de planning staan de komende tijd. Daarvoor hebben we gelukkig een groot overzicht met alle komende releases. Toch springen tien games meer dan de rest naar de voorgrond. Dat zijn de tien games die je in de pre-order moet zetten!

10. Death Stranding

We trappen deze lijst met games voor de pre-order met een mysterieus pareltje: Death Stranding. De nieuwe game van Hideo Kojima komt later dit jaar exclusief uit op de PlayStation 4 en wie nu al verkocht is, kan een aantal leuke extra’s krijgen. De game komt namelijk uit in een aantal edities die veel goodies bevatten.

Zo heb je de Collector’s Edition die met een een BB Pod komt en is er een Special Edition. Wij richten ons vooral op die laatste, want de Collector’s Edition is al helemaal uitverkocht. Gelukkig komt de Special Edition met een speciale steelbook van de game, een scala aan in-game items, de soundtrack van de game en een toffe zonnebril.

De game komt op 9 november uit, dus je hebt nog wel om deze editie in de pre-order te zetten. Wees alleen wel alert op het feit dat de game dus nu al als zoete broodjes over de toonbank vliegt. Wie deze editie niet wil mislopen, kan het beste toch wat haast maken.