My Hero One’s Justice

We beginnen de lijst met My Hero One’s Justice. Ben je fan van fighting games zoals Tekken en Street Fighter? Dan is deze game misschien wel wat voor jou. Dit 3D-vechtspel is gebaseerd op de ontzettend populaire manga My Hero Academia en is uitgegeven door Bandai Namco. De game zit vol met toffe mini cutscenes, die voor sfeer zorgen bij de 1-op-1 gevechten.

Je kunt er in de game voor kiezen om als helden of schurken uit de serie te spelen. Ook is er de mogelijkheid om te lopen / rennen tegen muren of de zijkant van gebouwen en delen van de omgeving te vernietigen. Verder heeft My Hero One’s Justice ook een Sidekick-systeem, waarmee je verschillende sidekicks kunt kiezen om combo’s te maken en je tijdens gevechten te helpen. Bij de game komt een gratis DLC, Izuku’s One For All: Full Cowl, zodat je je niet meer hoeft te vervelen.

My Hero One's Justice is een van de games die uitkomen in het najaar 2018 en het is absoluut waard om naar uit te kijken. Om precies te zijn komt de game uit op 26 oktober voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.