Zoo Tycoon

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Blue Fang en uitgegeven door Blue Fang

  6

  Zoo Tycoon Artikelen

  Xbox One X Enhanced games voor het gezin [Gezien op gamescom 2017]

  Met de Xbox One X kunnen spelers vanaf november aan de slag met de meest krachtige console ooit. Maar dat betekent niet dat casual gamers niet uit de voeten kunnen met Microsofts nieuwe krachtpatser. Op gamescom bekeken wij drie toffe Xbox One X Enhanced games waar de hele familie mee aan de slag kan.

  Top 10 Microsoft franchises - Welke is de beste?

  Microsoft heeft met de Forza franchise één miljard omzet gedraaid. De gamestudio heeft naast de racegame nog meer succesvolle franchises uitgebracht. XGN.nl stelt een top 10 van beste Microsoft franchises voor je samen.

  De 7 beste Xbox One games voor kids

  De Xbox One is nu alweer net iets langer dan een jaar uit in Nederland en er is een hele hoop games om uit te kiezen. Maar welke van deze games zijn geschikt voor kinderen? Lees hier de 7 beste Xbox One games voor kids! Trouwens: volwassenen kunnen ook prima van deze games genieten.

  De top 10 beste Xbox One games

  Jullie hebben kunnen stemmen op de top 10 beste Xbox One games en hier is het resultaat. Er staat een hoop moois in, waaronder twee titels van dezelfde franchise in de top vijf! Snel verder lezen dus en laat in de comments weten welke games jij mist of dat je het gewoon compleet eens bent met dit lijstje.

  De 10 beste simulatiegames

  Elke week mogen jullie je stem uitbrengen in de poll, en deze week ging het over simulatie games. Volgens jullie zijn dit de 10 beste simulaties.

  Zoo Tycoon Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Zoo Tycoon werkt samen met dierenverzorgers

  De simulatie game van Frontier Developments heeft tijdens het maken van Zoo Tycoon samengewerkt met echte dierenverzorgers uit verschillende dierentuinen in Amerika. De ontwikkelaar hoopt hiermee een zo authentiek mogelijke gameplay te creëren voor de spelers.

  Steun goed doel door Zoo Tycoon te spelen

  De bekende serie Zoo Tycoon krijgt een geheel nieuw verhaal speciaal gemaakt voor de Xbox One en Xbox 360. In de game zelf draait het niet alleen om een vermakelijke strategiegame, want er wordt ook bewustzijn gecreëerd door de toevoeging van conservatieprojecten met als eindresultaat het steunen van een goed doel.

  Line-up Xbox One launch titels bekend

  Microsoft heeft voor de Gamescom haar volledige line-up voor de launch van de Xbox One vrijgegeven. Naast triple A games als Assassin's Creed IV, Battlefield 4 en FIFA 14 zijn ook indie-games als Lococycle en Peggle 2 vanaf de release beschikbaar.

  Eerste details Zoo Tycoon voor Xbox One

  Ongeveer een maand geleden werd de bekende sim-game voor PC Zoo Tycoon aangekondigd voor Xbox 360 en Xbox One. Vandaag zijn de eerste details specifiek voor de Xbox One bekendgemaakt door ontwikkelaar Frontier Developments.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.