Zombie Army Trilogy

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door MSL

  8.5

  Zombie Army Trilogy Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  De beste Steam Winter Sales - Valve speelt voor Kerstman!

  Ho ho ho! Het is alweer bijna Kerst en dat betekent natuurlijk torenhoge kortingen op veel Steam games. Van gloednieuwe titels tot gouden oude, alles is in de mats. Wij zetten in deze special de beste Steam Winter Sales voor je op een rijtje!

  De top 5 beste zombiegame uitbreidingen en spin-off's

  Zombies zullen nooit uitsterven! Althans, in de fictieve werelden die op het scherm afspelen dan, want in het echt bestaan zombies natuurlijk niet. Nu zijn er een aantal games die zonder zombies door het leven gaan, maar daar hebben sommige producenten verandering in gebracht met DLC! Dit zijn de beste zombiegame uitbreidingen/spin-off's!

  Top 5 beste zombie games om naast The Walking Dead te spelen

  Het is eind oktober en dat betekent een nieuw seizoen van The Walking Dead! Deze week was de eerste episode van alweer het achtste seizoen op TV. Fans kunnen opnieuw genieten van ranzige wandelende lijken, gruwelijke deaths en de immer groeiende baard van Rick. Wil je liever zelf zombies te lijf gaan, lees dan deze top 5 beste zombie games

  Top 10 beste zombie games waar je nooit levend uit komt

  Zombie games zijn al jarenlang een favoriet van veel gamers. Het aanbod aan zombie games is enorm, van de serieuze survival games als DayZ en H1Z1 tot de grappige cartoonachtige zombies in Plants VS Zombies. Er is een zombie game voor iedereen, maar welke zombie games zijn nu het beste? Dat lees je in onze Top 10 beste Zombie games

  Zombie Army Trilogy Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Uitslag - WIN Zombie Army Trilogy run actie

  Alle zombie runners opgelet! De Zombie Army Trilogy winnaars zijn bekend en de actie is afgelopen. Tijd om de winnaars bekend te maken en de Zombie Run te stoppen.

  WIN - Zombie Army Trilogy prijsvraag - ren voor je leven!

  Wil jij Zombie Army Trilogy winnen? Doe dan snel mee met onze Zombie Run actie.

  Zombie Army Trilogy ligt nu in de winkels

  Zombie Army Trilogy is vanaf vandaag beschikbaar op consoles en desktop. De maker van de game, Rebellion, roept alle nieuwe rekruten en veteranen op de strijd aan te gaan tegen Hitlers ondode leger in Zombie Army Trilogy.

  Zombie Army Trilogy komt naar de PC, PS4 en Xbox One

  De Zombie Army Trilogy, de spin-off van Sniper Elite, komt naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Het pakketje bevat de eerste twee games die worden aangevuld met een compleet nieuw derde deel en een horde mode.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.