Yoshi's Woolly World

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9

  Yoshi's Woolly World Artikelen

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  De top 5 beste Yoshi games - Je favoriete dinosaurus keert terug!

  Yoshi is een Nintendo personage die de meeste mensen wel uit hun jeugd kennen. De groene dinosaurus heeft al menig gamer harten weten te veroveren. Met de aankomende release van Yoshi’s Crafted World besluiten wij hem in het zonnetje te zetten. Dit zijn de top 5 beste Yoshi games op een rij.

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Top 5 beste amiibo die je zeker in huis moet halen!

  Amiibo, wie kent ze inmiddels niet? Nintendo heeft inmiddels een hoop van deze toffe beeldjes uitgegeven, maar wat zijn de beste amiibo en welke zijn nu het meest bruikbaar? De figuurtjes van Nintendo zien er niet alleen heel leuk en soms schattig uit, ze hebben daarbuiten ook nog functies!

  Top 5 beste games om brak te spelen

  Het is zover, 2016 is een feit. Wij hopen natuurlijk dat je een goede jaarwisseling hebt gehad! Veel mensen ervaren de eerste dag van januari maar brak en moe. Wij keken naar de beste games om brak te spelen.

  Yoshi's Woolly World Nieuws

  Update - Poochy & Yoshi's Woolly World kopen? Nu 25 euro bij Media Markt!

  Je leest het goed. De game Poochy & Yoshi's Woolly World voor de 3DS is pas enkele dagen uit en kan nu bij Media Markt voor maar 25 euro gekocht worden. Of dit een tikfout is weten wij niet, maar als je game wil hebben, sla dan nu je slag.

  Mega Yarn Yoshi Amiibo bestormt de markt in november

  Nintendo heeft de grote populariteit van de wollen Yoshi Amiibo opgemerkt, die spelers konden kopen samen met Yoshi's Woolly World. Daarom komt Nintendo met een Mega Yarn Yoshi Amiibo op 27 november.

  Yoshi's Woolly World skins vrij te spelen met Amiibo

  Je kunt nu Yoshi's Woolly World skins verkrijgen wanneer je de juiste Amiibo hebt. Dit loopt zijn wel veertig verschillende karakterskins.

  Yoshi's Woolly World screenshots tonen de kleurrijke wereld

  Yoshi's Woolly World belooft leuker en mooier dan ooit te worden en aan de hand van wat nieuwe screenshots is dat best te geloven. Nintendo heeft zojuist nieuwe Yoshi's Woolly World screenshots openbaar gemaakt en het ziet er enorm kleurrijk uit.

  Yoshi's Woolly World amiibo in voorverkoop in Verenigd koninkrijk

  De Yoshi's Woolly World amiibo is nu al te bestellen in het Verenigd Koningkrijk. In Nederland moeten we nog wachten op de release van de game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.