Yoshi's New Island Artikelen

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Top 5 cadeaus voor Pasen - easter eggs niet bij inbegrepen

  Aanstaande zondag is het Pasen en vieren we de opstanding van Jezus en eten we eieren. Maar we krijgen ook cadeautjes. Zodra we ontbeten hebben, hollen we naar de console of spelen we gezellig een spelletje met de familie. Wat is leuk om cadeau te geven op de Paasdagen? Wij helpen je in deze top 5 gave cadeaus voor Pasen.

  Yoshi's New Island Review

  Het moederinstinct is iets natuurlijks, moeders fungeren als een soort beschermengel over hun kroost. Wie alleen al kwaadaardig naar hun kind wijst, kan verdoemen. De band tussen Yoshi en baby Mario is niet van natuurlijke aard, maar dat Yoshi die kleine beschermt alsof zijn leven er vanaf hangt is zeker.

  Nintendo eShop Update: Yoshi's New Island en Pokémon Link: Battle

  Frisse en tegelijkertijd bekende titels in de eShop deze week. Nintendo pakt vooral op de 3DS uit met Yoshi’s New Island en Pokémon Link: Battle!.

  Yoshi's New Island Nieuws

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Nintendo Selects uitbreiding bevat nu ook 3DS spellen

  Nintendo heeft in Europa aangekondigd dat er een nieuwe Nintendo Selects uitbreiding komt, waarbij nu ook voor het eerst Nintendo 3DS gamen gaan horen.

  Nintendo kondigt 2DS en 3DS bonus actie aan

  Nintendo heeft een nieuwe 2DS en 3DS actie aangekondigd voor winter 2014. Wie zijn 2DS, 3DS of 3DS XL bij Club Nintendo tussen 11 september 2014 en 12 januari 2015 registreert, en zijn exemplaar van van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en/of Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire tussen 3 oktober en 12 januari registreert kan gratis een game downloaden uit de Nintendo eShop.

  Hoogtepunten uit laatste Nintendo Direct

  Gisteren zond Nintendo haar eerste Nintendo Direct aflevering van dit jaar uit. Daarin werden diverse releasedata voor komende games bekend en ook gaf Nintendo meer details vrij over verschillende games voor de Wii U en 3DS. Hieronder een klein overzicht van de hoogtepunten.

  Yoshi's New Island op 14 maart op 3DS

  Mario's trouwe vriend Yoshi zal binnenkort terugkeren voor een gloednieuw avontuur. Yoshi's New Island zal exclusief op de Nintendo 3DS uitkomen en is vanaf 14 maart verkrijgbaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.