Yoshi's Crafted World Nieuws

  Nintendo Switch update 8.0.0 nu beschikbaar

  Er is vanaf vandaag een nieuwe versie van de Switch firmware beschikbaar. Veel firmware updates voor de Switch brengen alleen maar stabiliteit. Deze Nintendo Switch update brengt daarentegen enkele nieuwe features met zich mee. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

  Nieuwe Nintendo Direct 2019 gelekt voor deze week met Reggie Fils-Aime

  De vorige Nintendo Direct was alweer in februari, maar er zijn geruchten opgedoken dat er deze week een nieuwe video zal komen. Er wordt verteld dat dit keer de directeur van Nintendo Amerika de stream zal presenteren. Reggie Fils-Aime zal op 15 april stoppen bij Nintendo en lijkt afscheid te gaan nemen.

  Yoshi's Crafted World demo is vanaf nu beschikbaar

  Goed nieuws voor de liefhebbers van Yoshi, want de Yoshi’s Crafted World demo is nu beschikbaar. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct, waar nog veel meer dingen werden onthuld. De eerste levels van de nieuwe Yoshi game kunnen nu dus al gespeeld worden, terwijl de game pas op 29 maart 2019 uitkomt.

  Yoshi's Crafted World releasedatum bekendgemaakt met trailer

  Nintendo heeft de releasedatum van Yoshi's Crafted World vrijgegeven met een nieuwe trailer. Het is een story trailer, maar aan het einde wordt toch nog snel aangegeven vanaf welke datum de game verkrijgbaar is. Dit is 29 maart. Daarnaast weet de trailer iets meer van het verhaal te vertellen.

  Super Smash Bros Ultimate Switch bundel komt op 16 november uit

  De laatste Nintendo Direct is net achter de rug. Naast de vele gamereleases werd er ook een Super Smash Bros Ultimate Switch bundel aangekondigd. De nieuwste bundel is vanaf 16 november verkrijgbaar, maar het spel is toch pas vanaf 7 december te spelen.

  Yoshi Switch release details brengen de titel dichterbij

  Oorspronkelijk zou Yoshi dit jaar nog naar de Nintendo Switch komen. Nadat deze game ontbrak op de E3 presentatie van Nintendo werd al snel duidelijk dat de titel is uitgesteld. Nu is er meer informatie over de release van de Yoshi Switch game, die nu door het leven gaat als Yoshi's Crafted World.

  Super Smash Bros. Ultimate Yoshi verwijderd

  Niet uit de game, maar van de cover. Duitsers zullen Super Smash Bros. Ultimate Yoshi namelijk niet op de cover terugvinden. Er staan bijzonder veel personages op de cover en voor de Duitse USK waren dit er net iets te veel van het goede.

  Yoshi Switch release uitgesteld naar 2019

  Yoshi fans moeten nog even wachten tot op de nieuwe Nintendo Switch game. Nu is officieel de Yoshi Switch release uitgesteld naar 2019.

  Yoshi Switch game reveal tijdens Nintendo Spotlight 2017

  Nintendo heeft al een Zelda game op de Switch en er komt ook een Mario en een Kirby game aan. Dan kan Yoshi niet uitblijven. Nintendo heeft tijdens haar E3 persconferentie dan ook een nieuwe Yoshi Switch game reveal uit de doeken gedaan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.