Yoshi's Crafted World Artikelen

  De beste games van 2019 volgens Theo Weber

  2019 is bijna afgelopen en dat betekent dat we de beste games van 2019 op een rij zetten. Ook ondergetekende heeft zich gebogen over een lijst met de beste games van het jaar en daar zijn we uitgekomen. Dit zijn de beste games van 2019 volgens Theo Weber.

  De beste co-op games van 2019 - De tofste titels om samen te spelen!

  Alleen gamen is leuk, maar soms wil je je hobby ook kunnen delen met iemand anders. Lekker samen knallen door een goede shooter of klauteren in een goede platformer. In deze special kijken we terug en bespreken we de beste co-op games van 2019!

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  Top 10 beste Switch games van 2019 tot nu toe - Eindeloos plezier voor thuis en onderweg!

  Dit zijn de tien beste Switch games van 2019 tot nu toe. De Nintendo Switch wordt alleen maar groter (ondanks dat er een kleiner model uitkomt) dankzij de fantastische titels die steeds weer verschijnen. Met deze tien kun je de zomer alvast flink genieten voordat het najaarsgeweld van start gaat.

  Yoshi's Crafted World Review - De confetti-game van dit moment!

  Een geliefd Nintendo karakter is de groene draak Yoshi. Het is daarom goed dat er avonturen zijn waarin hij zelf in de hoofdrol schittert. Yoshi’s Woolly World was in 2015 een ware hit op de Wii U en Nintendo hoopt met een nieuwe avontuur op de Switch weer indruk te maken. Of dat gelukt is, lees je in deze Yoshi’s Crafted World review.

  5 redenen om uit te kijken naar Yoshi Crafted World release

  Nog even en dan verschijnt de Yoshi Crafted World release in de winkels. Er zijn voldoende redenen om met dit schattige beestje opnieuw op pad te gaan. Hier geven wij enkele redenen om dit Switch-avontuur te ervaren. Ben jij er klaar voor om op avontuur te gaan met dit schattige draakje?

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  Wallpaper Pick Maart met The Division 2 en Captain Marvel!

  De voorjaarsvakantie zit er alweer (bijna) op, maar gelukkig wordt het weer eindelijk wat mooier! Hoef je minder gas te verbruiken als je binnen achter de computer, console of televisie zit. Doe de gordijnen dicht, geniet van het zonnetje en zet je nieuwjaarsresolutie voort met een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick Maart!

  Op bezoek bij Nintendo voor Yoshi's Crafted World (videoverslag)

  We gingen langs bij Nintendo en kregen hier uitgebreid de kans om Yoshi's Crafted World te spelen op de Nintendo Switch. Bekijk hier hoe Koen de game voor het eerst speelt en wat hij van de nieuwe game vindt.

  Yoshi's Crafted World Preview - Een veelbelovend knutselwerkje

  Hij is groen, heeft een lange tong en een eindeloze eetlust; het is Yoshi! De groene held is allang niet meer enkel Mario's sidekick, maar verschijnt nu ook in z'n eigen platform avonturen. Yoshi's Crafted World is zijn nieuwste avontuur voor de Switch, en wij kregen de kans om dit spel te spelen. Lees onze indruk in deze Yoshi's Crafted World preview!

  Top 5 beste Nintendo Direct 2019 aankondigingen

  35 minuten lang genieten van het nieuwste Nintendo nieuws. De Nintendo Direct van februari 2019 brengt weer een scala aan nieuwe games naar de Nintendo Switch zoals, Assassin’s Creed 3, Tetris 99, Dead by Daylight en nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure tracker. De vijf beste aankondigingen van Nintendo Direct 2019 lees je hier.

  Nintendo Direct verwachtingen - Nieuwe releases voor Nintendo Switch

  35 minuten lang genieten wordt het weer tijdens de Nintendo Direct die 13 februari om 23:00 uur live zal gaan. Laten we hopen op nieuwe releasedata en games voor de Nintendo Switch. Hier al onze Nintendo Direct verwachtingen van de aflevering van februari 2019.

  10 gave Nintendo Switch games in 2019 om naar uit te kijken

  De Nintendo Switch bestaat bijna twee jaar en in die tijd hebben we al veel klassiekers voorbij zien komen. Nintendo lijkt het in 2019 dunnetjes over te doen, want ook dit jaar staan er weer een heleboel gave Nintendo Switch games op de planning. In deze special kijken we naar wat we dit jaar van de Switch kunnen verwachten!

  Top 10 schattigste karakters in games om je hart op te warmen voor de winter

  Er zijn al ontzettend veel personages gemaakt voor verschillende games. Sommigen zijn nors, sommigen zijn eng, sommigen zijn raar. Op deze lijst bespreken we de top 10 schattigste karakters in games. Op deze manier kan je hart nog even opwarmen voor de winterkou begint.

  Nintendo Direct verwachtingen - met onder andere Nintendo Switch online

  Eigenlijk zou de nieuwe Nintendo Direct al in de nacht van 6 op 7 september worden uitgezonden, maar door de aardbeving in het noorden van Japan is deze uitgesteld. Er zijn de laatste tijd veel geruchten over wat er in de uitzending naar voren zou komen. Dit zijn de verwachtingen voor de aankomende Nintendo Direct.

  Beste Switch exclusives 2019 - Om flink naar uit te kijken

  Net als voor andere platformen kunnen we ook voor de Nintendo Switch flink wat exclusieve titels verwachten. Voornamelijk volgend jaar zal het stormlopen. Dit zijn de beste Switch exclusives 2019.

  10 Ontbrekende E3 2018 Games - Waar bleven deze titels?

  Tijdens E3 dit jaar zagen we een bijzondere focus van veel uitgevers op titels die in de nabije toekomst uitkomen, of soms zelfs dit jaar al. Toch zijn er een paar games waar het angstvallig stil voor was. Deze E3 2018 games hadden we verwacht, maar waren uiteindelijk nergens te bekennen.

  Grootste E3 2018 gemiste kansen - Hier is de plank misgeslagen

  Na een E3 kan er altijd worden teruggekeken wat er beter had gekund. Ook deze keer valt er flink wat te verbeteren. Dit zijn de grootste E3 2018 gemiste kansen.

  Hoe Nintendo E3 2018 kan winnen - Geef de fans waar ze om vragen

  De vuisten mogen worden opgewarmd. Onder andere Nintendo, Microsoft en Sony zullen tijdens de de E3 2018 weer een poging doen om hun games het meest in de aandacht te brengen. Maar wat moet er gebeuren wil deze keer Nintendo E3 2018 winnen?

  Nintendo op E3 2018 - Games, Geruchten en Aankondigingen

  Nintendo doet het elk jaar net iets anders als andere bedrijven. Dit komt natuurlijk doordat Nintendo op E3 2018 waarschijnlijk weer een E3 Showcase in video vorm gaat uitzenden. Toch was het Nintendo die vorig jaar de grootste verrassingen had.

  Top 10 aankomende Switch multiplayer games van 2018

  Er is natuurlijk niks leukers dan videogames spelen met je vrienden, of dit nou online of op de bank is. Het viel ons op dat er een hoop Nintendo Switch multiplayer games uitkomen dit jaar. Vandaar dat wij de beste op een rijtje hebben gezet zodat jij kan genieten met je vrienden of familie.

  Tien Nintendo Switch releases waar we met smart opwachten

  De tien Nintendo Switch releases waar we met smart opwachten, dat is wat we in deze special zullen gaan behandelen. Maar voordat het spektakel losbarst zullen we nog even genieten van de titels The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey.

  Top 10 E3 2018 games waar we meer van willen zien

  Hoewel het evenement zelf nog een paar maanden van ons verwijderd is, begint het bij veel gamers al langzaam te komen: E3 koorts! In juni komen we meer te weten over wat de industrie ons gaat brengen in 2018 en daar voorbij. Dit zijn de E3 2018 games waar we dan meer van willen zien!

  Nintendo Direct verwachtingen - Wat willen we zien in januari?

  Een nieuw jaar betekent dat het tijd is voor een nieuwe Nintendo Direct. De geruchten spreken over een Nintendo Direct op 11 januari en we kunnen haast niet wachten om te zien wat daar uit gaat komen. Om iedereen net wat enthousiaster te maken bespreken we hier onze Nintendo Direct verwachtingen.

  10 game releases om naar uit te kijken in 2018

  Met games als Horizon Zero Dawn, Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Destiny 2 hebben we ons geen moment hoeven te vervelen in 2017. Wat heeft het nieuwe jaar voor ons in petto? We blikken vooruit met een greep uit het aanbod van prachtige games in 2018.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.