Yo-Kai Watch

  Uitgebracht voor

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Level 5 en uitgegeven door Nintendo

  9

  Yo-Kai Watch Artikelen

  Top 5 Beste Nintendo 3DS games van 2018 - Prima ports!

  Ondanks dat de Nintendo 3DS bijna aan het einde van zijn latijn is voor de meeste mensen, zijn er dit jaar toch nog toffe titels uitgebracht voor de handheld met 3D functionaliteit, waaronder enkele succesvolle ports. Welke dat zijn lees je in onze top 5 beste Nintendo 3DS games van 2018.

  Yo-Kai Watch Review - Misschien wel de volgende grote hype uit Japan!

  Yo-Kai Watch is al een paar jaar een enorme hype in Japan. Deze JRPG waarin je bevriend moet raken met zo veel mogelijk gekke geesten, komt op 29 april uit in Europa. Heeft deze nieuwe game voor de Nintendo 3DS potentie om ook in Nederland een rage te worden? Lees het in onze Yo-Kai Watch review!

  De top 5 beste Yo-Kai Watch features

  Yo-Kai Watch is al een tijdje een enorme rage in Japan. Op 29 april kunnen we in Nederland ook eindelijk aan deze JRPG van Level 5 beginnen. Maar wat kun je precies van deze game verwachten? We zetten de Yo-Kai Watch features voor je op een rijtje!

  Yo-Kai Watch Preview - De grote verrassing van Nintendo

  Op het Post-E3 Event van Nintendo grepen we met onze grijpgrage klauwen naar Yo-Kai Watch, de RPG-sensatie op de Nintendo 3DS. Veranderde deze game onze frons in een glimlach? Lees het in de Yo-Kai Watch Preview!

  Nieuwe IPs op E3 2015 - Deze games zijn nieuw!

  Op de E3 2015 zijn een hoop titels aangekondigd waar we al eerdere delen van hebben liggen. Bij veel game-franchises zitten we inmiddels zelfs al in het vierde of vijfde deel. Toch zijn er ook een aantal compleet nieuwe titels aangekondigd op de E3, maar welke zijn dit? Dit zijn de nieuwe IPs op E3 2015.

  Yo-Kai Watch Nieuws

  Professor Layton ontwikkelaar Level 5 op Anime Expo 2019 aanwezig

  Op Twitter is bekendgemaakt dat Level 5 op Anime Expo 2019 aanwezig zal zijn. De Expo is één van de grootste anime conventies ter wereld. Level 5 zal er dit jaar voor het eerst zijn, maar waarvoor de ontwikkelaar komt moet nog blijken.

  YO-KAI WATCH Excitement Coin - Gratis code!

  YO-KAI WATCH, de RPG op de 3DS, bevat een aantal zeer exclusieve wezentjes. Deze zijn alleen te verkrijgen met de YO-KAI WATCH Excitement Coin en laten we de speciale code daarvoor nou net weggeven!

  Nieuwe Yo-Kai Watch gameplay - 10 minuten genieten

  Tijdens de Nintendo Direct op de E3 werd een nieuwe Yo-Kai Watch voor het westen aangekondigd. De game is al sinds 2013 te koop in Japan, maar dat moet de pret niet drukken. Nintendo zet vandaag nieuwe Yo-Kai Watch gameplay online.

  De Yo-Kai Watch release bekendgemaakt in trailer

  TIjdens de Nintendo Direct werd meer over de game Yo-Kai Watch getoond. De Yo-Kai Watch release is aan het eind van dit jaar.

  Nintendo brengt Yo-Kai Watch naar Europa

  Nintendo maakt bekend dat Yo-Kai Watch naar Europa komt voor de 3DS. Dit doet het bedrijf samen met ontwikkelaar Level-5. In Japan is de game al langer een groot succes, maar nu komt het pas naar Europa.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.