Yakuza: Like a Dragon

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door SEGA en uitgegeven door SEGA

  Yakuza: Like a Dragon Artikelen

  Alle Xbox Series X games van Inside Xbox op een rij

  Tijdens de Inside Xbox zijn tal van nieuwe Xbox Series X games getoond. Wij hebben ze hieronder allemaal voor je op een rijtje gezet. Van grote titels als DiRT 5 tot kleine aankondigingen van indiestudio's; hier lees je er alles over!

  De beste PS4 games in 2020 om naar uit te kijken

  Een nieuw decennium is van start gegaan en dat betekent dat er weer een jaar vol toffe games op de planning staat. Welke games moet je dit jaar in de gaten houden voor de PlayStation 4? Wij zetten de tien beste PS4 games in 2020 om in de gaten te houden op een rijtje!

  Yakuza: Like a Dragon Nieuws

  Yakuza Like a Dragon release naar voren getrokken op Xbox Series X

  De release van Yakuza Like a Dragon is een paar dagen naar voren gehaald. Eerder was aangekondigd dat de game op 13 november uit zou komen, maar nu is aangekondigd dat de Xbox Series X en S versie uit zal komen op 10 november, gelijk met de release van de consoles.

  SEGA maakt Yakuza Like a Dragon releasedatum bekend

  Sega of America heeft de releasedatum van Yakuza: Like a Dragon bekendgemaakt. De game die de zevende in de serie is, komt uit op 13 november voor Xbox One, PC en PlayStation 4. Opvallend genoeg insinueert Sega nu dat dit niet dezelfde datum is dan de Xbox Series X release.

  Xbox Series X releasedatum mogelijk gelekt

  De releasedatum van de PS5 en Xbox Series X is nog niet officieel onthuld. Er doen dan ook veel geruchten de ronde over de mogelijke data. Nu lijkt het erop dat de releasedatum van de Xbox Series X gelekt is. Niet door Microsoft zelf of door een insider, maar door een releasegame in de Microsoft Store.

  Microsoft toont Yakuza Like a Dragon op Inside Xbox event

  Zojuist heeft Microsoft op haar Inside Xbox event bekend gemaakt dat Yakuza: Like a Dragon onderdeel uit zal maken van de launch line up van Xbox Series X. Daarnaast zal de game ook uitkomen op Xbox One en Windows 10.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.