Yakuza 6: The Song of Life Nieuws

  Majima spin-off bevestigd door Daisuke Sato?!

  Iedereen die Yakuza Zero heeft gespeeld, weet hoe cool het personage Majima is. Nu de Yakuza-reeks erop zit met Kiryu in de hoofdrol, is het tijd voor wat anders.. toch?! We vroegen Daisuke Sato het hemd van het lijf die min of meer aangaf dat de mogelijkheden nu onderzocht worden voor een Majima spin-off.

  Yourgamezone Black Friday Deals 2018 - Volop korting op grote titels

  Langzamerhand beginnen de Black Friday Deals 2018 binnen te stromen. Ook Yourgamezone heeft de Black Friday Deals voor 2018 bekendgemaakt. Alle verschillende versies van Assassin’s Creed Odyssey zijn op dit moment in de aanbieding. Ook Game of the Year genomineerde Monster Hunter World is nu al flink in prijs verlaagd.

  Yakuza 6: The Song of Life - nu in de sale voor 29 euro!

  De game Yakuza 6: The Song of Life - Essence of Art Edition voor de PlayStation 4 is nu in de sale te krijgen op bol voor 29 euro! Yakuza 6: The Song of Life (Day One Edition) is ook te krijgen voor 29 euro bij Mediamarkt.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Yakuza 3 remake op komst?

  Yakuza Kiwami 3 is mogelijk op komst. Tijdens een exclusief interview met XGN.nl lieten medewerkers van SEGA weten dat ze een Yakuza 3 remake niet uitsluiten.

  Yakuza geruchten over nieuwe delen worden steeds sterker

  Nog iets minder dan een maandje wachten en dan komt Yakuza 6 uit in het Westen, maar de Yakuza geruchten over een nieuw deel in de franchise gaan al een tijdje rond. Zo is het nieuwste deel al aangekondigd, maar heeft de ontwikkelaar ook andere plannen op het oog.

  SEGA verwijdert Yakuza 6 demo uit PlayStation Store door grote fout

  De Yakuza 6 demo was vanaf gisteren gratis te downloaden voor PlayStation 4 gebruikers. Maar deze is nu eerst weggehaald. SEGA laat weten dat de demo zal worden verwijderd, aangezien sommige spelers door middel van de demo het hele spel wisten vrij te spelen!

  Yakuza 6 demo vanaf vandaag gratis te downloaden

  Vanaf vandaag is de Yakuza 6 demo te downloaden. Het is een flinke file om te downloaden, zorg er dus voor dat er nog genoeg ruimte is tijdens het installeren van de demo.

  Yakuza 6 release uitgesteld tot halverwege april

  Wie stond te springen om al over een ruim een maand aan de slag te kunnen met Yakuza 6, kan de dag uit de agenda schrappen. SEGA heeft namelijk bekendgemaakt dat de Yakuza 6 release een maand is opgeschoven naar 17 april dit jaar.

  Alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018

  PlayStation liefhebbers opgelet! Er staan dit jaar weer een hoop mooie exclusives voor jullie klaar. Er zijn meer dan genoeg titels die enkel op de PlayStation uit gaan komen dit jaar. Daarom hebben wij alle bevestigde exclusieve PlayStation games 2018 op een rijtje gezet.

  Nieuwe Yakuza 6 trailer laat minigames zien

  In Japan kunnen gamers al sinds eind 2016 genieten van Yakuza 6, maar de rest van de wereld moet nog eventjes wachten op de nieuwe game. In de nieuwe Yakuza 6 trailer krijgen we een aantal toffe beelden te zien van alle minigames die er te spelen zijn.

  Yakuza 6 release nu voorzien van een datum

  De Yakuza 6 releasedatum is aangekondigd door SEGA. Op 20 maart 2018 komt het laatste hoofdstuk van Kazuma Kiryu beschikbaar in Europa.

  Nieuwe Yakuza 6 trailer laat gameplay zien

  SEGA is druk bezig met twee nieuwe Yakuza games en heeft onlangs weer nieuwe beelden vrijgegeven. Zo is er naast een story trailer voor Yakuza Kiwami ook een nieuwe Yakuza 6 trailer uitgebracht. Deze video laat een nieuwe gameplay demo van de game zien.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.