Xenoblade Chronicles

  Uitgebracht voor Wii & Wii U

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Monolith Soft en uitgegeven door Monolith Soft

  9

  Xenoblade Chronicles Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #60 tot en met #51

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 60 tot en met 51.

  Top 10 beste Wii games aller tijden!

  Ruim tien jaar geleden verraste Nintendo iedereen met de Wii. Deze console was het begin van bewegingsbesturing in games. Er zijn in de loop der jaren een heleboel goede games voor de Wii uitgekomen. Daar blikken we nu op terug met deze lijst met de 10 beste Wii games aller tijden.

  De top 5 beste handheld games van 2015

  Hoewel veruit de meeste games dit jaar uitkwamen voor de consoles en PC, mogen we de handhelds zeker niet vergeten. Zowel de Nintendo 3DS als de PS Vita kenden een aantal mooie pareltjes dit jaar. Welke dat waren, lees je hier in de top 5 beste handheld games van 2015!

  Top 5 beste 3DS games van 2015

  Nintendo’s trouwe handheld, de Nintendo 3DS, kwam dit jaar met 2 vernieuwde uitvoeringen:de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL. De New Nintendo 3DS modellen kwamen met een C-stick en met ZR- en- ZL-knoppen. Hierbij hoorde natuurlijk ook weer veel nieuwe, toffe titels en die vind je allemaal terug in XGN’s top 5 van 3DS games van 2015!

  Xenoblade Chronicles Review - Klassieke JRPG keert terug op Virtual Console!

  Xenoblade Chronicles kwam in Nederland oorspronkelijk uit voor de Wii in 2011 en eerder dit jaar kwam er een remake uit voor New Nintendo 3DS. Je kunt Xenoblade Chronicles nu ook voor slechts €19.99 downloaden uit de Wii U eShop. Je leest het in onze Xenoblade Chronicles review!

  Xenoblade Chronicles Nieuws

  Nintendo Black Friday 2018 deals bekendgemaakt

  De Nintendo Black Friday 2018 deals zijn bekendgemaakt en geeft je flink wat korting op de grootste titels voor de Nintendo Switch. Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en nog vele anderen. Ook zijn er vele kortingen te vinden op de Nintendo 3DS.

  Nieuwe New 3DS bundels verkrijgbaar vanaf 26 juni

  Er zijn drie nieuwe New 3DS bundels onthuld via het Twitte-kanaal van Nintendo Nederland. In de tweet hieronder kun je zien welke bundels dit zijn.

  Xenoblade Chronicles X gameplay meer dan 300 uur

  Xenoblade Chronicles X gaat een gigantische game worden als we ontwikkelaar Monolith Software moeten geloven. Er zal maar liefst 300 uur aan Xenoblade Chronicles X gameplay zijn, en dan nog wat.

  Meer informatie Xenoblade Chronicles X release voor Wii U

  De Nintendo Direct uitzending heeft al veel moois gebracht. De Xenoblade Chronicles X release voor Wii U aankondiging droeg hier ook aan bij.

  Xenoblade Chronicles 3D aangekondigd voor Nintendo 3DS

  Een remake van de Wii-game van Xenoblade Chronicles komt in 3D naar de New Nintendo 3DS. De game komt op 2 april 2015 uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.