XCOM: Enemy Unknown

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PC & Mobile

  Genres: Role-playing, strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Firaxis Games en uitgegeven door Firaxis Games

  7

  XCOM: Enemy Unknown Artikelen

  De 25 beste Playstation Vita games aller tijden

  Nu de geruchten steeds hardnekkiger worden dat de Vita Store deze zomer nog gaat sluiten, is het hoog tijd om de balans op te maken. Welke games moet je nu nog spelen op Sony's voorlopig laatste handheld console? Wij sommen de allerbeste games voor jullie op.

  De Xcom franchise door de jaren heen - Alien kont schoppen

  Toen MicroProse midden jaren negentig X-Com Enemy Unknown uitbracht had ze vast hoge verwachtingen van de game. Maar dat het uit zou groeien tot een heel eigen speelgenre, dat had ze vast niet verwacht. Nu, meer dan 15 jaar later, komt XCom 2 met al zijn additionele content naar de Nintendo Switch. Tijd dus voor een overzicht van het continue gevecht vanuit de geheime X-Com bunkers tegen de alien-invasies.

  Tien goedkope PC games voor als je een laag game budget hebt

  Je hebt van die momenten dat je zin hebt om te gamen op je PC, maar eigenlijk geen geld hebt voor een leuke game. De prijs van een spel kan namelijk oplopen tot 50 euro en dat kan simpelweg niet iedereen altijd maar missen. Daarom is hier een lijst met tien goedkope PC games. Dat is lekker voordelig gamen.

  Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  Top 5 nieuwe XCOM 2 features

  Dat we hier bij XGN XCOM 2 erg goed vinden, dat heb je al in onze review kunnen lezen. De game kreeg nog net geen tien met griffel, maar kwam aardig in de buurt. Het spel is een sequel en bij een nieuwe sequel horen ook nieuwe features. Niet voor niets kijken we uit naar de console versie. Hierbij de top 5 nieuwe XCOM 2 features.

  XCOM: Enemy Unknown Nieuws

  Xbox Games with Gold juni brengt The Crew

  Het Xbox Live abonnement komt elke maand met een scala aan 'gratis' games. Het punt van de maand, waarop veel gamers weer hun collectie uit kunnen breiden, is bijna aangebroken en deze maand is de line-up niet verkeerd! De Xbox Games with Gold juni zijn bekendgemaakt.

  XCOM Enemy Unknown gratis dit weekend op Steam

  Dit weekend is XCOM Enemy Unknown gratis te spelen voor gebruikers van Steam. Waarschijnlijk wordt dit gratis weekend aangeboden vanwege de release van opvolger XCOM 2 begin volgend jaar.

  XCOM: Enemy Unknown uit op Android

  Het spel XCOM: Enemy Unknown is vanaf nu beschikbaar voor Android. Dat maken 2K en Firaxis officieel bekend.

  Bekijk hier de laatste Steam Deals

  Vandaag is het de laatste dag in de Steam Holiday Sale 2013, waarin Valve afsluit met een knaller. Niet negen, maar vierentwintig games kun je vandaag met een mooie korting binnenhengelen.

  XCOM: Enemy Unknown op iOS krijgt update

  2K heeft vandaag een nieuwe update gelanceerd voor de iPhone- en iPad-versie van XCOM: Enemy Unknown. De belangrijkste vernieuwing is de toevoeging van multiplayer voor de game.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.