WWE Supercard

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Cat Daddy Games & Visual Concepts en uitgegeven door 2K Games

  WWE Supercard Artikelen

  Halloween events in games - Griezels op je beeldscherm

  Wederom worden we overspoeld door Halloween events in games. Denk hierbij aan games als Overwatch, Minecraft en Call of Duty Infinite Warfare. Tijdens deze evenementen zijn games te spelen in Halloween thema’s of zijn er meer missies te spelen met betere beloningen.

  WWE Live Rotterdam - Interview met Aleister Black

  Tom Budgen (31), beter bekend als Aleister Black, tekende in 2016 een contract bij het grootste worstelbedrijf van de wereld, WWE, en keerde tijdens WWE Live Rotterdam terug naar zijn thuisland. Naast zijn terugkeer naar Nederland, maakt hij ook zijn opwachting in de populaire game WWE Supercard. Hierin heeft hij als een van de weinige NXT-sterren een speelbare kaart.

  WWE Supercard Nieuws

  WWE SuperCard update voegt Road to Glory toe

  2K heeft een nieuwe Road To Glory modus aangekondigd voor het ruilkaartenspel WWE SuperCard op mobiele apparaten. De nieuwe modus wordt beschreven als een mega event voor 22 spelers en wordt aan de game toegevoegd in een nieuwe WWE SuperCard update.

  WWE Supercard 1.5 miljoen keer gedownload in een week

  WWE Supercard, de WWE 2K spin-off voor mobiele apparaten, is in één week tijd ruim 1.5 miljoen keer gedownload. De card battle game verscheen op 14 augustus. WWE Supercard is gratis te downloaden voor iOS en Android.

  2K kondigt WWE Supercard aan

  2K heeft WWE Supercard onthuld, een card battle game voor iOS en Android. De game is vanaf vandaag gratis te downloaden, en biedt in-app aankopen. Het is de eerste mobile spin-off game van de WWE 2K reeks.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.