WWE 2K19

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Sport

  Gemaakt door Visual Concepts en uitgegeven door 2K Games

  7.5

  WWE 2K19 Artikelen

  De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

  PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

  De top 10 beste games van 2018 volgens Timo Akkermans

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar niet veel nieuwe games heb gespeeld. Ik heb me dit jaar vastgehouden aan de games die ik al een tijdje speel, maar ik heb wel veel gekeken naar gameplay van nieuwe games. Het was redelijk moeilijk om te beslissen, maar dit zijn mijn top 10 beste games van 2018.

  WWE 2K19 Review - Brengt entertainment terug naar WWE

  Het is weer tijd om een flink potje te worstelen! WWE 2K19 ligt namelijk sinds 9 oktober in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Is WWE 2K19 dé game die iedere worstelfan in huis moet halen? Je leest het in onze WWE 2K19 review.

  WWE 2K19 Event Foto's - Potje worstelen in het zonnige Florida

  Vorige week reisden wij af naar Orlando om het WWE 2K19 event bij te wonen. In het WWE Performance Center mochten wij alvast aan de slag met het nieuwste deel uit de WWE-reeks. Hoe dat er ongeveer uitzag? Je ziet het in de onderstaande foto's!

  WWE 2K19 Preview - Plezier op nummer één

  Over een paar weken mogen we eindelijk weer de virtuele ring instappen. Vanaf 9 oktober is WWE 2K19 namelijk verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij gingen alvast met de game aan de slag voor een eerste indruk. Lees er alles over in onze WWE 2K19 preview!

  WWE 2K19 Nieuws

  WWE 2K19 lanceert een nieuwe trailer met wedstrijd

  2K heeft vandaag The Phenomenal One uitgebracht. Deze debuut-gameplay-trailer werd al een tijdje verwacht voor WWE 2K19. De trailer geeft de spelers een kijkje naar verschillende WWE-fanfavorieten en productcampagneleiders. Ook wordt er voor de game een wedstrijd georganiseerd dat om een hoop geld gaat.

  WWE 2K19 pre order bonus bevat Ronda Rousey

  Nog even en dan wordt vrouwenworstelen ook een ding in games met de nieuwe WWE 2K19 pre order bonus. Ronda Rousey maakt haar debuut om ook vrouwen in deze serie op de kaart te zetten.

  WWE 2K19 release en miljoenenprijs bekendgemaakt

  De WWE 2K19 release is bekendgemaakt, maar dat is niet alles. Er komt namelijk ook een wedstrijd aan waarmee je een miljoen dollar kunt winnen. Hiervoor moet je natuurlijk wel wat doen, want een miljoen krijg je niet zo maar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.