WWE 2K16

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Vechten

  Gemaakt door 2K Sports en uitgegeven door 2K Games

  6.5

  WWE 2K16 Artikelen

  PlayStation Store kerst deals - Een overzicht van alle deals

  De PlayStation Store kerst deals zijn bezig! Dat betekent elke twee dagen en andere game met flinke korting, plus een hele hoop andere titels voor onder 15 euro. Bekijk hier een overzicht van al deze toffe deals!

  WWE 2K16 Review - Nog steeds niet Ready to Rumble

  2K Games heeft een tijdje geleden besloten het heel anders te gaan doen met de WWE games. De nodige veranderingen zorgden afgelopen jaar niet voor een kampioenschapsriem, maar hadden nog wat verbeteringen nodig. Of de game dit jaar in de prijzen valt, lees je in de WWE 2K16 Review.

  Wallpaper Pick voor oktober met Spectre en Halo 5 Guardians

  Het is alweer oktober en de herfst staat voor de deur, maar dat betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe achtergrond. We hebben weer tien mooie afbeeldingen voor je opgezocht van films en games. Maak je keuze uit de Wallpaper Pick van oktober!

  WWE 2K16 Preview - Laat de show beginnen!

  Wanneer je Stone Cold Steve Austin op de cover zit staan weet je wel hoe laat het is. Het is tijd om te vechten, tijd om te worstelen! Tijdens gamescom 2015 mochten we bij 2K langskomen om weer te weten te komen over WWE 2K16. Onze bevindingen vind je in de WWE 2K16 preview!

  WWE 2K16 Nieuws

  Gratis Xbox games with Gold van de maand augustus

  Het is bijna weer een nieuwe maand en dat betekent dat Xbox Live Gold abonnees weer een aantal gratis Xbox games with Gold voorgeschoteld krijgen. WWE 2K16 is er daar zo één van.

  Xbox Live Deals geven kortingen op Evolve, Transformers en meer

  Microsoft komt wekelijks met een nieuwe lijst aan titels die in de verkoop gaan via het digitale verkoopkanaal. De paaskortingen zitten er net op, maar de Xbox Live Deals zijn ook niet bepaald mis.

  WWE 2K16 Terminator pre-orderbonus maakt T-800 speelbaar

  Een WWE 2K16 Terminator pre-orderbonus laat spelers met Arnold Schwarzenegger als de beroemde moordmachine vechten. Door de worstelgame te reserveren, krijg je de beschikking over de T-800 uit de Terminator films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.