Wreckfest

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & arcade racer

  Gemaakt door Bugbear Entertainment en uitgegeven door Bugbear Entertainment

  Wreckfest Artikelen

  Wallpaper Pick juni met Crash Team Racing en Toy Story 4!

  De zomer staat weer voor de deur, maar als gamer maakt het natuurlijk helemaal niet uit wat voor weer het is. Wat wel handig is om te weten: de zomer zit vaak vol met aanbiedingen! Zoals de Steam Summer Sale. Dus leg je portemonnee alvast maar klaar en kies ondertussen een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick juni!

  Top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games

  Het internet staat vol met geweldige games die je kan spelen met vrienden, maar vaak vallen deze games niet zo op in de schaduw van bedrijven als Ubisoft, EA of Blizzard. Wil jij weten welke games nou echt te gek zijn om met vrienden te spelen? Check het in onze top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games.

  PC exclusives 2016 - Een overzicht van grote releases

  Hoewel je bij exclusieve games meestal meteen aan consoles denkt, komen er voor de PC ook een hoop exclusives uit. Een hele hoop meer dan voor de consoles, wel te verstaan. Het is dan soms ook lastig een overzicht te krijgen van al deze releases. Check hier de grote PC exclusives 2016 op een rijtje.

  Wreckfest Nieuws

  Next Car Game gaat 'Wreckfest' heten

  De aankomende racegame 'Next Car Game' van ontwikkelaar Bugbear Entertainment (bekend van FlatOut) heet vanaf nu 'Wreckfest'. Dat heeft de studio op zijn blog bevestigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.