WRC: FIA World Rally Championship 6

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Kylotonn en uitgegeven door Bigben Interactive

  6.5

  WRC: FIA World Rally Championship 6 Artikelen

  Xbox Games With Gold januari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Gratis games voor leden. Een formule waarmee zowel Microsoft als Sony ons iedere maand weer mee verwennen. Ook in januari mogen Xbox-bezitters weer de nodige games spelen en het jaar wordt goed afgetrapt met een berg toffe games. Dit is de Xbox Games with Gold update voor januari 2019.

  WRC 6 Review - Met hakken over sloot ondanks gemiste kansen

  Elk jaar komt de officiële World Rally Cup game uit. Alle licenties, de juiste namen en de originele banen; voor de liefhebber van het eerste uur is dit natuurlijk een onmisbare update. Maar is dit werkelijk zo onmisbaar? Deze WRC 6 review geeft antwoord.

  WRC 6 gameplay veranderingen - De vier grootste op een rijtje

  Tijdens de E3 eerder dit jaar mochten we al even op bezoek bij Kylotonn voor een speelsessie WRC 6. Op de gamescom konden we er nog een keer mee aan de slag, op een ander circuit. Wat is er precies veranderd ten opzichte van WRC 5? Lees dat in onze vier WRC 6 gameplay veranderingen.

  WRC 6 Xbox One Hands-on - Scheuren door het stof

  Ontwikkelaar Kylotonn mag voor het tweede jaar op rij aan de slag met de World Rally Championship-serie, nadat ze vorig jaar WRC 5 hebben afgeleverd. Wij gingen op de E3 langs bij de Franse ontwikkelaar voor een WRC 6 Xbox One Hands-on.

  WRC: FIA World Rally Championship 6 Nieuws

  Xbox Deals with Gold - Deadpool en WRC 6

  De nieuwe, wekelijks terugkerende Xbox Deals with Gold zijn bekend. Deze week krijg je korting op onder meer WRC 6 en wederom Deadpool.

  WRC 6 release dichtbij

  Vanaf 6 oktober kunnen race-liefhebbers aan de slag met WRC 6 op de PC, PS4 en Xbox One. Een volledige FIA World Rally Championship licentie, zorg ervoor dat alle 14 rondes van het laatste Rally-seizoen in de game zitten. Lees verder voor enkele belangrijke details rondom de WRC 6 release.

  WRC 6 PS4 en Xbox One cover art getoond

  Het nieuwste deel van de populaire WRC 6 rallygame heeft nu ook zijn coverart voor elkaar. De game krijgt verschillende cover arts voor verschillende regio's. Op de WRC 6 PS4 en Xbox One coverart voor de Benelux prijkt een Hyundai i20 WRC editie.

  WRC 6 aangekondigd door Kylotonn Racing Games

  Het volgende deel in de WRC serie komt er aan. Kylotonn Racing Games heeft WRC 6 aangekondigd. Het zesde deel van de langlopende rally game serie staat gepland voor eind 2016.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.