Worms WMD

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Strategie & turn-based strategy

  Gemaakt door Team17 en uitgegeven door Team17

  7

  Worms WMD Artikelen

  Tien goedkope Nintendo Switch eShop games ter ere van het eenjarig jubileum

  Hiep hiep, hoera! Onze favoriete hybride console bestaat sinds dit weekend één jaar. Het perfecte moment om de eShop in te duiken. Gelukkig zijn er genoeg goedkope Nintendo Switch eShop games te vinden om de verjaardag van Nintendo's recente platform uitgebreid te vieren. In deze special duiken we dieper de Nintendo eShop in!

  Worms WMD Review - Nieuwe voertuigen en grappige Worms

  Het strategische turn based spelletje met de hilarische wormen gaat inmiddels alweer een aantal jaren mee. Waar je vroeger naar een aantal pixels op een scherm zat te kijken, is de franchise inmiddels uitgegroeid tot een game met vele volgers. Hoe de nieuwste game is, lees je in deze Worms WMD Review.

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Worms WMD preview - Vertrouwde formule, vernieuwde chaos

  De spellenreeks met de koddige wormen die elkaar met bizarre wapens afslachten gaat dit jaar alweer haar 22e levensjaar in. Dit is voor Team 17 een mooi moment om de nieuwe Worms WMD uit te brengen. Hoe de nieuwe game uitpakt, lees je in de Worms WMD preview.

  De beste indie games van gamescom 2015 - Toekomstige toppers

  Indie games lijken dit jaar wel als paddenstoelen uit de grond te schieten. Zo maakten spellen als No Man’s Sky en Cuphead tijdens de E3 al een verpletterende indruk, maar ook op gamescom zijn er de nodige onafhankelijk ontwikkelde titels te vinden. Daarom een lijstje van de beste gamescom 2015 indie games!

  Worms WMD Nieuws

  Worms WMD release voor Switch in november

  Er komt een Worms WMD release voorde Nintendo Switch en wel eind deze maand. Op 23 november verschijnt de game van Team 17 voor Nintendo’s nieuwste vlaggenschip en zal extra gebruik maken van de mogelijkheden die de Switch brengt.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.