World War Z

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Saber Interactive en uitgegeven door Saber Interactive

  7

  World War Z Artikelen

  World War Z Review - Co-op zombies neerknallen was nog nooit zo intens

  World War Z kwam in 2006 uit als roman en later in 2013 werd hiervan een film gemaakt met Brad Pitt in de hoofdrol. Dit rijtje aan zombie-entertainment wordt nu aangevuld met een heuse World War Z game, waarin je met drie vrienden de gigantische hordes zombies moet trotseren. Lees er alles over in onze World War Z review.

  World War Z gameplay - Tips om de gigantische horde te overleven

  Zombies zijn niet weg te denken uit het beeld van games. De ene keer lopen ze langzaam achter je aan en de andere keer moet je rennen voor je leven. In World War Z is het rennen geblazen als gigantisch grote hordes aan zombies op je afkomen. Lees hier een aantal World War Z gameplay tips om te kunnen overleven.

  XGN.nl wenst iedereen fijne Paasdagen!

  De vogeltjes fluiten weer in de vroege ochtend en het zonnetje begint langzamerhand vaker te schijnen. Dit betekent dat de Paashaas weer druk bezig zal zijn met het verstoppen van overheerlijke chocolade-eieren. Dit vieren wij dit jaar uiteraard weer vrolijk met jullie mee, dus namens de gehele redactie van XGN.nl; fijne Paasdagen!

  World War Z Preview - Een zombie-apocalypse als nooit tevoren

  Stel dat ooit een zombie-apocalypse uitbreekt, dan wil je natuurlijk wel klaar zijn om de horde te bevechten. Ga je ergens onderduiken of pak je jouw hakbijl en automatisch geweer om die wandelende vleeszakken even een poepie te laten ruiken? We speelden al een stukje van de nieuwe World War Z game in Parijs om dit te doen. Lees hier onze World War Z preview.

  Wallpaper Pick april met Days Gone en Avengers Endgame!

  Het is de dag der grappen, de lente is begonnen, maar het is ook de eerste van de maand. En jullie weten allemaal wat dat betekent! Tijd om je achtergrond te updaten! April zit alleen wel vol met goede games en films dus het kan wat lastig zijn om een keuze te maken. Geniet met volle teugen van de Wallpaper Pick april!

  World War Z Nieuws

  Hordes zombies afschieten in World War Z Horde modus

  World War Z heeft een nieuwe modus gekregen van ontwikkelaar Saber Interactive. Spelers kunnen samen met hun vriendjes hordes zombies gaan afslachten in de nieuwe Horde modus.

  World War Z game releasedatum aangekondigd door Saber Interactive

  Saber Interactive heeft de releasedatum van de game World War Z aangekondigd. De game wordt volgens Saber Interactive uitgebracht op 16 april 2019. World War Z zal dan te downloaden zijn voor de PS4, Xbox One en de PC via Epic Games.

  World War Z trailer toont gameplay met hordes van zombies

  Er is een nieuwe World War Z trailer uitgebracht. In de video zijn enkele gameplay beelden te zien, maar vooral een hoop kwijlende zombies. Ook is er een indicatie gegeven van een releasedatum.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.