World of Warcraft: Warlords of Draenor

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Activision Blizzard

  8.5

  World of Warcraft: Warlords of Draenor Artikelen

  Top 10 beste RPG games aller tijden - Tijdloze klassiekers

  Dit zijn de tien beste RPG games aller tijden. Het spelen van games kent vele pluspunten, want je kunt jezelf bijvoorbeeld voordoen als Arnold Schwarzenegger in zijn meest gespierde jaren. Dit soort games zijn doorgaans RPG’s en wij zetten de tien beste aller tijden voor je op een rijtje!

  Top 10 World of Warcraft Classic Tips

  World of Warcraft is al jarenlang een begrip in de game-industrie, al sinds 2005 is de MMO immens populair. Vanaf 27 augustus kunnen spelers een stap in het verleden zetten dankzij de introductie van Vanilla servers, inclusief alle oude systemen. Om je begin zo soepel mogelijk te maken, heeft Endboss Reviews tien handige World of Warcraft Classic tips voor je!

  Top 10 beste hilarische mods waar je gestrekt van gaat

  Nu dat Xbox One een open modding platform heeft, is het binnenkort mogelijk om al je favoriete games te modden met de meest gekke en rare aanpassingen. Wat zijn de beste en meest hilarische mods? Je leest het in onze top 10 met hilarische mods.

  WoW Battle for Azeroth Allied Races - Alles wat je moet weten!

  De nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft, Battle for Azeroth, ligt sinds vorige week in de schappen. Eén van de nieuwe toevoegingen van de uitbreiding zijn de zogeheten Allied Races. Maar wat houden die rassen precies in en wat moet je ervoor doen? Lees hier alles over de Battle for Azeroth Allied Races.

  Top 10 beste games die je niet uit kunt uitspelen

  Sommige spellen kun je niet uitspelen omdat ze gewoonweg te moeilijk zijn. Maar dat zijn niet de titels die je op dit lijstje tegen zult komen. Dit zijn de top 10 beste games die je niet uit kunt uitspelen omdat er nooit een einde in zicht komt.

  World of Warcraft: Warlords of Draenor Nieuws

  World of Warcraft Classic komt uit op 27 augustus

  World of Warcraft spelers kunnen binnenkort weer terugkeren naar het Azeroth uit een ver verleden. Blizzard heeft namelijk aangekondigd dat World of Warcraft Classic vanaf 27 augustus beschikbaar is. De Classic-versie van de game haalt alle uitbreidingen weg en is inbegrepen bij het abonnement voor de standaard versie van de MMORPG.

  Blizzard Gear kopen nu mogelijk via Blizzard Gear Store

  Je kunt vanaf nu Blizzard Gear kopen in de Blizzard Gear Store. De online winkel van Blizzard heeft vandaag in Europa haar digitale deuren geopend. Je kunt hier allerlei producten van de populaire Blizzard games kopen.

  Nieuwe World of Warcraft uitbreiding aangekondigd op Blizzcon

  Bij de openingsceremonie van Blizzcon 2017 is een hoop nieuwe content aangekondigd, inclusief een nieuwe World of Warcraft uitbreiding. De uitbreiding zal de titel Battle for Azeroth dragen.

  Tomb of Sargeras - grootste WoW patch ooit nu live

  De grootste content update van World of Warcraft ooit, The Tomb of Sargeras, is nu uit. De patch voegt een campagne, nieuwe zone en nieuwe dungeon toe, en nog veel meer veranderingen.

  Top World of Warcraft spelers geband na betaalde dungeon runs

  Blizzard straft spelers die echt geld proberen te verdienen aan World of Warcraft. Hierdoor worden meerdere top World of Warcraft spelers geband van Blizzard haar populaire massively multiplayer online role-playing game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.