World of Tanks Blitz

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Massive multiplayer & shooter

  Gemaakt door Wargaming.net en uitgegeven door Wargaming.net

  7.5

  World of Tanks Blitz Artikelen

  Reageer en Win - Justice League Blu-ray + goodiepakket en PlayStation 4 Skins

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een DC's Justice League op Blu-ray weg, samen met een bijpassend goodiepakket en 2 PlayStation 4 Pro skins! Ook voegen wij een grote World of Tanks sporttas aan onze kwartaalprijs!

  10 mobiele games om hittegolf te overleven

  Het is heet, heter, heetst in Nederland. Consoles en PC zijn eigenlijk te warm om de hele dag aan te hebben, maar tja, wat moet je anders doen als gamer? Mobile games spelen dus, om lekker mee weg te luieren in de schaduw.

  Interview Wargaming - World of Tanks Blitz bewust niet uitbesteed

  World of Tanks is een franchise die zich inmiddels meer dan gevestigd mag noemen. Hoogste tijd voor Wargaming om van consoles en PC over te stappen naar mobile met Blitz. XGN sprak met communicatiedirecteur Tom Putzki van Wargaming.

  World of Tanks Blitz Review

  World of Tanks heeft de wereld van de (gratis) PC-games allang in zijn macht. Met tientallen miljoenen actieve gebruikers is het spel een force to be reckoned with. Nu probeert ontwikkelaar Battlenet ook de iPad-markt voor zich winnen.

  World of Tanks Blitz Nieuws

  World of Tank Blitz download binnenkort in China

  Chinese gamers kunnen binnenkort ook aan de slag met World of Tanks voor op de smartphone. De World of Tank Blitz download komt binnenkort in China beschikbaar. Wargaming werkt hiervoor samen met NetEase.

  World of Tanks PS4 release is onderweg

  De World of Tanks PS4 release is zojuist bevestigd. Op de Japanse PlayStation website is vannacht bevestigd dat deze game naast de PC en de Xbox nu ook naar Sony's console komt.

  Rise of Continents - Eerste globaal toernooi van World of Tanks Blitz

  Wargaming heeft Rise of Continents aangekondigd. Dit is het eerste globale World of Tanks Blitz toernooi en het zal op 28 september gaan plaatsvinden.

  World of Tanks Blitz krijgt releasedatum

  Wargaming maakt bekend dat de free-to-play mobiele actiegame World of Tanks Blitz vanaf 26 juni wereldwijd te downloaden is voor iOS.

  Wargaming aanwezig op E3 2014

  Wargaming, de ontwikkelaar van onder meer World of Tanks, heeft officieel zijn aanwezigheid aangekondigd op de E3 van aankomende maand.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.