World of Final Fantasy

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  8.5

  World of Final Fantasy Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  Beste Steam sales van dit moment - Tijd voor tombes en zombies

  Momenteel zijn er een aantal prachtige deals op Steam, waardoor gamers hun games voor een prikkie in huis kunnen halen. Deze keer lijkt het erop dat Steam het tijd vindt dat gamers gaan kruipen door de diepste tombes, gaan freerunnen in een zombie-overgoten wereld en nog veel meer. Dit zijn de beste Steam sales van dit moment.

  World of Final Fantasy Review - Fanservice op zijn best

  Square Enix heeft met Dragon Quest Builders al bewezen dat een element van een andere franchise lenen belonend kan zijn. Nu gooit de ontwikkelaar daar een berg nostalgie bij door ons letterlijk in de (schattige) wereld van Final Fantasy te gooien. Of dat zijn vruchten afwerpt lees je in deze World of Final Fantasy review, kupo!

  Top 5 World of Final Fantasy gameplay features - Dit moet je weten

  De nieuwe World of Final Fantasy is geen MMO. Om verwarring te voorkomen zeggen we dat er maar even van tevoren bij. Wanneer je hoopte op een WoW en Final Fantasy crossover dan kom je van een koude kermis thuis. Wat de game wel is lees je in deze top 5 World of Final Fantasy gameplay features!

  World of Final Fantasy Preview - Stapelgek op Final Fantasy!

  Liefhebbers van het JRPG-genre wachten natuurlijk met smart op Final Fantasy 15 dat helaas is uitgesteld naar 29 november. In de tussentijd kunnen Final Fantasy-fans op 28 oktober aan de slag met World of Final Fantasy. Wij probeerde de schattig uitziende game op gamescom uit. Lees er alles over in onze World of Final Fantasy preview!

  World of Final Fantasy Nieuws

  World of Final Fantasy PC release aangekondigd

  Square-Enix heeft een trailer uitgegeven voor de World of Final Fantasy PC release. Deze PC release is aangekondigd op 31 oktober.

  World of Final Fantasy release op 28 oktober voor PS4 en PS Vita

  Fans van Final Fantasy kunnen vanaf 28 oktober aan de slag met de World of Final Fantasy release. De cartooneske game in de Final Fantasy franchise komt dan beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation Vita.

  World of Final Fantasy release bekendgemaakt

  Square Enix heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Keer op keer komt de Japanse ontwikkelaar met verse aankondigingen om het Final Fantasy universum flink uit te breiden. Zo heeft het bedrijf ook de datum van de World of Final Fantasy release aangekondigd.

  Nieuwe beelden World of Final Fantasy getoond

  Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix werden nieuwe beelden van World of Final Fantasy getoond. Deze nieuwe game richt zich op alle spelers, jong en oud.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.