Wolfenstein: The Old Blood

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door MachineGames en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8

  Wolfenstein: The Old Blood Artikelen

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Wat vinden jullie de beste Bethesda game? [poll]

  Deze week willen we weten van welke Bethesda games jij het meeste genoten hebt. Roep al je vrienden op om te stemmen in de poll en dan komen we er volgende week achter wat de beste Bethesda game is!

  Top 10 beste first-person shooters van 2015

  Ook in 2015 hebben we menig shootergame mogen verwelkomen binnen onze collectie. Van schieten in de ruimte tot het afknallen van nazi's, gamers wereldwijd hebben weer kansen genoeg gekregen om hun lood af te vuren. Maar welke first-person shooters zijn nou het beste van 2015? Je leest het in de top 10 beste first-person shooters van 2015 special!

  Wolfenstein The Old Blood Review - Ouderwets plezier

  Dat de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog van het occulte hielden, is geen geheim. In Wolfenstein: The New Order komt dit natuurlijk al naar voren, maar in diens prequel en standalone expansion pack Wolfenstein: The Old Blood helemaal. Lees snel verder in onze Wolfenstein The Old Blood Review!

  Wallpaper Pick voor mei met The Witcher 3 en Mad Max

  Voel je het al komen? Vakantie, mooi weer? Het is mei! En met een nieuwe maand komt een nieuwe Wallpaper Pick voor mei. We hebben het internet weer voor je afgespeurd zodat de wallpaper van april weer vervangen kan worden. Enjoy!

  Wolfenstein: The Old Blood Nieuws

  Wolfenstein DLC The Old Blood release bekend - bekijk de trailer

  We waren aardig te spreken over het vorig jaar verschenen Wolfenstein - The New Order. Ontwikkelaar MachineGames heeft nu voor Wolfenstein DLC aangekondigd. Het betreft een standalone uitbreiding die als prequel zal dienen onder de titel "The Old Blood".

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.