Wolfenstein: The New Order

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door MachineGames en uitgegeven door Bethesda Softworks

  8

  Wolfenstein: The New Order Artikelen

  De 100 beste games van het decennium – #90 tot en met #81

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 90 tot en met 81.

  Top 10 games 2018 om te spelen als voorbereiding!

  Tijdens de E3 afgelopen week is er behoorlijk wat details van games onthuld, naast de nieuwe games die uit de doeken gedaan zijn. Tijd om je voor te bereiden op al het moois dat komen gaat dus. Wij geven je 10 E3 games 2018 die je als voorbereiding kunt spelen totdat de nieuwe titels er zijn.

  Wolfenstein verhaal - Even het geheugen opfrissen

  Wolfenstein 2: The New Colossus heeft in onze review een prima cijfer gekregen en ligt nu al een tijdje in de winkels. Mocht je nou van plan zijn om de game te kopen, maar je hebt het eerste deel nooit gespeeld of bent alles gewoon vergeten, dan komt deze Wolfenstein verhaal opfrisser van pas!

  Vijf politieke games - Kabinet Rutte III in de jungle

  Hoera, er is eindelijk een regeerakkoord! Het heeft even geduurd, maar kabinet Rutte III gaat er komen. Daarom is het tijd om vijf politieke games op een rijtje te zetten. Zou ons kabinet het uithouden in het politieke steekspel van deze games?

  De top 10 vetste game villains - De meest memorabele vijanden

  Slechteriken, vaak nog meer aanbeden dan de helden van een spel. Een echt goede villain kan een game tientallen keren beter maken. Wij zetten de top 10 vetste game villains voor je op een rijtje!

  Wolfenstein: The New Order Nieuws

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  Wordt Wolfenstein sequel aangekondigd op de E3?

  De website Eurogamer.net plaatste gisteren een bericht waarin gemeld werd dat Bethesda van plan is om een Wolfenstein sequel aan te kondigen op de E3. Bethesda zou volgens de geruchten naast een opvolger voor Wolfenstein ook een sequel van The Evil Within aankondigen op de E3.

  Wolfenstein The New Order sequel gelekt

  De actrice die de stem van Anya ingesproken heeft in Wolfenstein The New Order heeft verteld dat er een nieuwe Wolfenstein game in ontwikkeling is. De niet bevestigde Wolfenstein The New Order sequel zal niet eerder dan 2017 worden uitgebracht.

  Wolfenstein DLC The Old Blood release bekend - bekijk de trailer

  We waren aardig te spreken over het vorig jaar verschenen Wolfenstein - The New Order. Ontwikkelaar MachineGames heeft nu voor Wolfenstein DLC aangekondigd. Het betreft een standalone uitbreiding die als prequel zal dienen onder de titel "The Old Blood".

  Geen Fallout 4 op Game Awards

  Als jij net als velen hoopte op een onthulling van Fallout 4 of een andere nieuwe Bethesda game, dan heb je pech. Bethesda gaat namelijk geen nieuwe aankondigingen doen bij The Game Awards 2014. We huilen op de redactie met je mee.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.