Wolfenstein 3D Artikelen

  Vijf politieke games - Kabinet Rutte III in de jungle

  Hoera, er is eindelijk een regeerakkoord! Het heeft even geduurd, maar kabinet Rutte III gaat er komen. Daarom is het tijd om vijf politieke games op een rijtje te zetten. Zou ons kabinet het uithouden in het politieke steekspel van deze games?

  De 10 beste first-person shooters (FPS)

  First-person shooters, we worden er tegenwoordig mee dood gegooid. Het is de afgelopen jaar het genre waar gigantische successen in worden geboekt. Denk aan Call of Duty die elk jaar als een gek verkoopt, en wat dacht je van de best verkochte nieuwe IP ooit, Destiny. Daarom vroegen we aan jullie om de tien beste FPS uit te kiezen, en daar hebben we nu de uitslag van.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Zombies, aliens en nazi's

  Deze week heeft Xbox Live een mooie selectie aan slechteriken in de aanbieding die erop wachten afgemaakt te worden. In welke games dat kan, lees je hier.

  Wolfenstein 3D Nieuws

  Er is weer een Wolfenstein easter egg!

  Vanaf vandaag ligt Wolfenstein 2: The New Colossus in de winkels en de game bevat net zoals in het vorige deel weer een leuke easter egg. Wanneer je weer in de huid kruipt van B.J. Blazkowicz kom je waarschijnlijk de Wolfenstein easter egg vanzelf tegen, maar zo niet dan helpen we je bij deze een handje!

  Wolfenstein 3D komt naar XBLA en PSN vóór The New Order

  Bethesda zal Wolfenstein 3D, het deel waar de serie mee begon, uitbrengen voor Xbox Live Arcade en het PlayStation Network. De game moet verkrijgbaar zijn nog voor Wolfenstein: The New Order in de schappen ligt.

  Verjaardag Wolfenstein 3D gevierd met gratis browserversie

  Het is 20 jaar geleden sinds Wolfenstein 3D op de markt kwam en zo'n mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden met een feestje. Ontwikkelaar id Software denkt er hetzelfde over en brengt een speciale browserversie van het spel naar buiten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.