Wolfenstein 2: The New Colossus Artikelen

    5 dingen die we in next-gen games niet willen zien!

    Het einde van deze generatie is bijna hier en dus blikken we alvast vooruit op wat er de komende generatie allemaal op de schop kan om voor nog meer plezier te zorgen. Natuurlijk zijn er meer dan genoeg toptitels verschenen op de PS4 en Xbox One, maar een aantal elementen storen ons mateloos. Deze vijf elementen in next-gen games willen we niet zien!

    10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

    De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

    Nintendo eShop sales - Grote titels voor een zacht prijsje

    De Nintendo eShop is de plek voor Nintendo Switch-eigenaren om games te downloaden, maar grote titels zijn bijna nooit in de aanbieding. Je zult eerder indie-games in de sale zien. Op het moment heeft de Nintendo eShop juist wel een grote sale met veel titels. Lees hier de beste 10 Nintendo eShop sales. Al deze aanbiedingen gelden tot 25 april.

    De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

    Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

    Wolfenstein 2 The New Colossus Switch Review - Knallen on the go

    Nazi-Duitsland, het is gelukkig alleen nog maar een vage schim in de wereldgeschiedenis. Tenzij je natuurlijk de wereld van Wolfenstein induikt, waar de Duisters het wél voor het zeggen hebben. De strijd van Blazkowicz tegen diezelfde nazi's vindt nu haar weg naar de Nintendo Switch. De Wolfenstein 2 The New Colossus Switch review vertelt of dat avontuur het waard is.

    Top 10 games 2018 om te spelen als voorbereiding!

    Tijdens de E3 afgelopen week is er behoorlijk wat details van games onthuld, naast de nieuwe games die uit de doeken gedaan zijn. Tijd om je voor te bereiden op al het moois dat komen gaat dus. Wij geven je 10 E3 games 2018 die je als voorbereiding kunt spelen totdat de nieuwe titels er zijn.

    Top 10 beroemde games - De pareltjes uit Europa!

    Het is de Dag van Europa en dat moet gevierd worden. Er is dan ook een groot aantal games van Europese ontwikkelaars. Wij zetten de top 10 beroemde games uit Europa op een rij.

    Top 10 beste collectibles in games - Zoeken in alle hoeken

    In de nieuwste Wolfenstein zijn er flink wat verzamelbare voorwerpen verstopt. Maar ook andere games laten je innerlijke speurneus volledig los. Wij zetten de 10 beste collectibles in games voor je op een rijtje!

    Games in New York - Even wachten op Spider-Man

    Terwijl we nog moeten wachten op de Spider-Man game voor de PS4, vonden wij het een goed idee om alvast New York een beetje te verkennen. Dus hier zijn Games in New York waarbij de stad de setting is, zodat we straks geen kaart nodig hebben. Let op: het gaat hier om games die zich grotendeels in New York afspelen.

    DICE Award winnaars - Alle grote kanshebbers op een rijtje!

    In februari is het weer zover. De jaarlijkse DICE Award winnaars (niet te verwarren met studio DICE) worden weer bekendgemaakt. Welk spel mag zich Game of the Year noemen en wie winnen er binnen de andere 23 categorieën? Wij zetten de 10 grote kanshebbers op een rijtje!

    Reageer en Win - Een hele stoere Wolfenstein jas!

    In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een andere prijs weg dan anders, namelijk de jas van niemand minder dan B.J. Blazkowicz, de hoofdpersoon uit Wolfenstein! Een zeer exclusief en gaaf jack voor de fan van Wolfenstein en fashionista. Daarnaast hebben we ook weer een nieuw hebbedingetje voor de kwartaalprijs!

    Top 5 beste games van 2017 volgens Richard Verweij

    Het was weer een druk jaar met veel grote titels die je om de oren vlogen. Maar tijd om al deze games te spelen, die had ik helaas niet. Des te kritischer kan ik zijn in deze lijst met de top 5 beste games van 2017 volgens mijzelf, aangezien de titels echt met elkaar moeten knokken!

    Top 10 beste first person shooters 2017 - Tekeergaan als Rambo

    We konden er weer flink op los knallen dit jaar met een hoop geweldige titels. Om ervoor te zorgen dat je niks gemist hebt, benoemen wij de beste first person shooters van 2017. Nu maar hopen dat volgend jaar ook zo’n succes gaat worden!

    Top 5 onthullingen van 2017 - Beste bekendmakingen!

    Het kalenderjaar nadert zijn einde en er zijn dit jaar weer toffe titels onthuld die in 2017 al verschenen of doen verlangen naar het aankomende jaar. Het gamejaar is al bijna ten einde, maar met de top 5 onthullingen van 2017 zit je goed voor de komende tijd!

    De top 10 beste games van 2017 - De grootste titels op een rij

    2017 is bijna ten einde en dus is het tijd voor de lijst der lijsten. Nee, we hebben het niet over de Top 2000, maar over de top 10 beste games van 2017. Welke game pakt de eerste plek? Lees snel verder om daar achter te komen!

    Beste Xbox One games van 2017

    Het jaar is bijna voorbij. Tijd dus om de balans op te maken. Wat zijn de beste Xbox One games van 2017? Lees snel verder om daar achter te komen! Er zitten niet alleen exclusives bij, want er staan ook genoeg mooie titels in dit lijstje die naast de Xbox One voor andere systemen zijn uitgekomen.

    Dit is de top 5 beste games van 2017 volgens jullie!

    De stemmen van de poll zijn allemaal geteld! Het was een hevig gevecht, maar er is uiteindelijk toch een winnaar uit de bus gekomen. En nee, we gaan alle stemmen niet nog een keer tellen. Dit zijn volgens jullie de beste games van 2017!

    Wolfenstein 2 wapens - 5 aanpassingen voor je schietgrage vrienden

    Wolfenstein 2: The New Colossus is nu al een tijdje uit en wij beleven er nog steeds veel plezier aan. Je kunt alles kapot schieten, maar na een tijdje moet je wel even je wapen verversen. Met twee uitgeputte pistooltjes ga jij de nazi's niet stoppen, daarom zijn hier de beste aanpassingen voor je Wolfenstein 2 wapens!

    Wolfenstein 2 vijanden - Nein, nein, nein, nein!

    Op ons beste Duits denken wij dat het zinnetje ''Nein, Blazkowicz ist da!'' veel in de gedachtes rond zwerft van nazi's die op het punt staan om hun laatste adem uit te blazen. Want hoe gaan de Nazi's in Wolfenstein dood? Door de Amerikaanse verzetsheld B.J. Blazkowicz. Dit zijn 5 Wolfenstein 2 vijanden!

    Wolfenstein verhaal - Even het geheugen opfrissen

    Wolfenstein 2: The New Colossus heeft in onze review een prima cijfer gekregen en ligt nu al een tijdje in de winkels. Mocht je nou van plan zijn om de game te kopen, maar je hebt het eerste deel nooit gespeeld of bent alles gewoon vergeten, dan komt deze Wolfenstein verhaal opfrisser van pas!

    XGN Maandoverzicht oktober 2017

    De donkere maanden mogen dan niet de meest sfeervolle zijn, toch is er voor elke gamer genoeg te beleven in de digitale wereld. Met releases als Assassin’s Creed Origins en Wolfenstein 2 was ook deze maand weer een knaller. Alles lees je terug in ons XGN Maandoverzicht oktober 2017.

    Wolfenstein 2 wapens - Tot de tanden toe gewapend

    Dat de nazi’s Amerika hebben veroverd, is geen goed nieuws voor de wereldbevolking. Maar een lichtpuntje in de duisternis is dat onze oosterburen wel goed zijn in het maken van schietgerij. In deze special zetten we de tofste Wolfenstein 2 wapens voor je op een rijtje!

    Dit zijn de 5 tofste Wolfenstein 2 features!

    In de nieuwe Wolfenstein kunnen gamers zich weer eens fijn afreageren op talloze fascisten. Maar behalve toffe Wolfenstein 2 features op dat gebied, is er nog veel meer te doen in het avontuur van BJ Blazkowicz. Wij zetten de tofste Wolfenstein 2 features voor je op een rijtje!

    Wolfenstein 2 The New Colossus Review - Nazi's knallen als een malle

    In 2014 nam Machinegames ons met Wolfenstein The New Order al mee naar een alternatieve geschiedenis. Eentje waarin de nazi’s de wereld overgenomen hebben en jij de ene na de andere vijand naar het hiernamaals moest sturen. En jawohl, de nazi's kun je nog steeds een pak slaag geven. Lees het in deze Wolfenstein 2 The New Colossus Review!

    De 27 oktober game releases - Wat spelen we vanaf vandaag?

    Het komt zelden voor dat we ons specifiek op één datum richten in onze specials, maar nu hebben we daar wel een hele goede reden voor. Vandaag komen zowel Super Mario Odyssey, Assassin's Creed Origins, als Wolfenstein 2: The New Colossus uit. Hoog tijd dus om deze grote oktober game releases onder de loep te nemen.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.