WipEout Omega Collection

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Racing & arcade racer

  Gemaakt door SCE Xdev Studio en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.5

  WipEout Omega Collection Artikelen

  Top 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  PlayStation Plus games augustus 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is alweer de achtste maand van het jaar en dat dat betekent nieuwe PlayStation Plus games augustus 2019 bijna klaarstaan. Er zijn weer twee games gratis te spelen voor bezitters van de PS4. Welke games zijn deze maand gratis te downloaden?

  Top 10 beste race games aller tijden voor iedere leeftijd

  Ben jij sneller dan Max Verstappen? Op het Formule 1-circuit misschien niet, maar in de virtuele wereld zou het maar zo kunnen. Je wilt dat dan alleen wel met een goede racegame doen en dus zetten wij de beste race games aller tijden op een rijtje.

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  WipEout Omega Collection Nieuws

  De gratis PlayStation Plus games augustus 2019 zijn bekendgemaakt

  Sony heeft zoals gebruikelijk vandaag de PlayStation Plus games voor komende maand onthuld. De twee PlayStation Plus games augustus 2019 zijn WipEout Omega Collection en Sniper Elite 4. De games zijn vanaf 6 augustus gratis te downloaden voor PS Plus leden.

  WipEout Omega Collection release is vandaag

  De WipEout Omega Collection release is vandaag. Deze collectie komt exclusief naar de PlayStation 4 en bevat elementen uit WipEout HD, WipEout HD Fury en WipEout 2048.

  WipEout Omega Collection beta start morgen

  De WipEout Omega Collection beta begint morgen. Je moet voor de beta zijn uitgenodigd om deel te mogen nemen. De file size van de game is ook bekend gemaakt.

  WipEout Omega Collection release voor PS4 bekend

  De PlayStation 4 krijgt binnenkort zijn eerste WipEout games. De WipEout Omega Collection release zal plaatsvinden op 7 juni 2017.

  WipEout Omega Collection trailer verschenen met 6 minuten gameplay

  Eerder werd door Sony op de PlayStation Experience de WipEout Omega Collection aangekondigd. Naast de toen getoonde trailer is er nu ook zes minuten aan 4K gameplay verschenen in een WipEout Omega Collection trailer, draaiend op 60 frames per seconde.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.