WipEout 2048 Artikelen

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  WipEout 2048: Fury en HD DLC (Vita) Review

  Een van de launchtitels van PlayStation Vita was WipEout 2048. Dat betekent dat de game inmiddels alweer vier maanden uit is en alle races nu wel zijn gereden. Tijd voor wat nieuws en dat is nu downloadbaar in de vorm van WipEout HD en/of WipEout Fury. Leent deze PlayStation 3-content zich ook voor de Vita?

  WipEout 2048 Review

  We weten allemaal niet wat er in het jaar 2048 gaat gebeuren. Zal het kabinet dan vallen? Zal Nederland op voetbalgebied succes boeken? Dat is natuurlijk nog onbekend voor ons. Wel is één ding zeker: de races van WipEout worden dan gehouden. Op de PlayStation Vita kunnen we alvast aan de slag met die races in 2048.

  PlayStation Vita - Sony's launchgames: Deel 2

  Met de komende Vita-weken willen we van XGN dé website maken waar je terecht kunt voor alle Vita-features, specials, previews en video’s. Met de rubriek ‘Sony’s launchgames’ lichten we alle games uit die bij de lancering van de PlayStation Vita aanwezig zijn. Afgelopen weekend kwam redacteur Alwin met het eerste deel op de proppen, vandaag is het de beurt aan deel twee met Motorstorm RC, Wipeout 2048 en ModNation Racers: Road Trip.

  WipEout 2048 Nieuws

  WipEout HD en WipEout HD Fury content nu ook beschikbaar voor Vita

  Sony heeft bekendgemaakt dat WipEout HD en de uitbreiding WipEout HD Fury Cross-Buy games zijn geworden. Dat houdt in dat je de games maar een keer hoeft te kopen om ze op zowel de PlayStation 3, als de PlayStation Vita te kunnen spelen.

  Sony: 'Veel DLC voor WipeOut 2048 de komende maanden'

  De PS Vita-launchgame WipeOut 2048 kan de komende maanden veel downloadbare content verwachten. Dat stelt Karl Jones, lead designer bij ontwikkelaar SCE Liverpool, in een interview met Official PlayStation Magazine (OPM).

  Vijf Vita games inmiddels beschikbaar op PSN

  Op de Amerikaanse PlayStation Store zijn er inmiddels vijf verschillende PlayStation Vita games beschikbaar. De handheld zelf is vanaf 22 februari beschikbaar.

  WipEout 2048 gratis bij opwaarderen PlayStation Vita 3G-simkaart

  Op 22 februari komt de PlayStation Vita uit in Europa. In Nederland zul je met het 3G-model online kunnen via het netwerk van Vodafone. Om dit nog iets aantrekkelijker te maken, krijg je gratis de game WipEout 2048.

  Sony bevestigt PlayStation Vita launchgames en accessoires

  Het is nog even wachten tot 22 februari, maar we weten nu gelukkig wat we op die dag exact kunnen verwachten qua aanbod. Sony heeft namelijk vandaag de (prijzen van) launch games en memory cards voor de PlayStation Vita bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.